Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:15
🔥 Podróż w III klasie - teraz popularne
fuNny 2013-08-12, 12:33 16
adas993 napisał/a:

Już niedługo ??Obrazek

Zgłoś
konto usunięte 2013-08-12, 12:40 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-12, 13:04
Hej, a co z kalesonami w takim razie, co?
Zgłoś
stopro123456 2013-08-12, 15:21 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-12, 20:00
@up Dokładnie, powinni mendy sterylizować dla dobra kolejnych pokoleń
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-12, 20:11 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-12, 21:35 2
Zgłoś
xardas1988 2013-08-12, 23:14
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-12, 23:51 2
xardas1988 napisał/a:

I tu się niestety mylisz. Jeżeli dzieci są wychowywane przez ... "tatę" i "tatę"... bo rodziną to tego nazwać nie można, to szanse na to, szanse na to, że stanie się homo, rosną sześciokrotnie w stosunku do ogółu społeczeństwa. Nawiasem, kilkakrotnie rosną też szanse na depresje, próby samobójcze i inne tego typu "osiągnięcia" multikulti.

Powyższe na podstawie badań profesorka z Texasu. Lobby gejowskie oczywiście pozwało go o jakąś 9 cyfrową sumę, ale obronił rzetelność statystyk i badań w ogólności.

"Powyższe na podstawie badań profesorka z Texasu" - brawo.
Ja się nie będę powoływał na "profesorka" z ameryki, powołam się na moją siostrę, która robi tylko śmieszny doktorat z psychologii (wiem, że nie dorasta "profesorkowi" z ameryki do pięt). Ją mianowicie przez te wszystkie lata uczyli, że orientacja seksualna (poza marginalnymi wyjątkami mającymi związek z molestowaniem seksualnym) jest cechą WRODZONĄ. I jest to zdanie nie jednego profesorka z teksasu, lecz ogromnej większości seksuologów i psychologów i można by rzec - dominujący pogląd w psychologii.
Tak notabene ... w rodzinach wielodzietnych gdzie chłopcy stanowią przewagę każde kolejne dziecko płci męskiej jest obciążone kilkukrotnie większym ryzykiem posiadania orientacji homoseksualnej - może zabrońmy rodzin wielodzietnych !?

A jeśli chodzi o samobójstwa i depresje to fakt ... zdarzają się częściej. A dlaczego ? Przez wrogość otoczenia wobec tych dzieci, nie przez to że ich rodzice to pedały.

to że profesorek się wybronił nic tak na prawdę nie znaczy... można zrobić badania statystyczne i w wynikach udowodnić kompletną bzdurę a to wszystko w zgodzie z zasadami metodologii
wszystko jest kwestią odpowiedniego dobrania próby i sprytnego opisu badania - tyle że środowisko naukowe widzi że to lipa

nie wiem do mnie bardziej przemawia ogromna większość świata nauki niż jakiś profesorek z teksasu - ale co ja tam wiem, na pewno jestem zindoktrynowany przez NWO i jaszczury z kosmosu
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-14, 20:01
Zgłoś
xardas1988 2013-08-14, 22:41
zypon napisał/a:

"Powyższe na podstawie badań profesorka z Texasu" - brawo.
Ja się nie będę powoływał na "profesorka" z ameryki, powołam się na moją siostrę, która robi tylko śmieszny doktorat z psychologii (wiem, że nie dorasta "profesorkowi" z ameryki do pięt). Ją mianowicie przez te wszystkie lata uczyli, że orientacja seksualna (poza marginalnymi wyjątkami mającymi związek z molestowaniem seksualnym) jest cechą WRODZONĄ. I jest to zdanie nie jednego profesorka z teksasu, lecz ogromnej większości seksuologów i psychologów i można by rzec - dominujący pogląd w psychologii.
Tak notabene ... w rodzinach wielodzietnych gdzie chłopcy stanowią przewagę każde kolejne dziecko płci męskiej jest obciążone kilkukrotnie większym ryzykiem posiadania orientacji homoseksualnej - może zabrońmy rodzin wielodzietnych !?

A jeśli chodzi o samobójstwa i depresje to fakt ... zdarzają się częściej. A dlaczego ? Przez wrogość otoczenia wobec tych dzieci, nie przez to że ich rodzice to pedały.

to że profesorek się wybronił nic tak na prawdę nie znaczy... można zrobić badania statystyczne i w wynikach udowodnić kompletną bzdurę a to wszystko w zgodzie z zasadami metodologii
wszystko jest kwestią odpowiedniego dobrania próby i sprytnego opisu badania - tyle że środowisko naukowe widzi że to lipa

nie wiem do mnie bardziej przemawia ogromna większość świata nauki niż jakiś profesorek z teksasu - ale co ja tam wiem, na pewno jestem zindoktrynowany przez NWO i jaszczury z kosmosu

Cofnijmy się 30 lat wstecz, a to wszystko nie było takie oczywiste. Cofnijmy się 60 lat wstecz i tezy uznawane teraz za pewnik nie były przez owych uznanych profesorów uznawane za poważne.

Wracając do dnia dzisiejszego. Publikowanie tego typu badań wymaga nie lada odwagi i pewności ich poprawności. To nie Polska gdzie każdy pisze co mu się podoba, tylko USA, gdzie odpowiadasz za swoje słowa.

Dane ""profesorka": prof. Mark Regnerus z Uniwersytetu Texas w Austin.
Żebyś nie jęczał na niedobór źródeł. Czekam teraz na Twoje badania, bo chyba nie ograniczysz się do samych też i to jeszcze bliżej nie sprecyzowanych naukowców.

wpolityce.pl/wydarzenia/36178-co-grozi-dzieciom-wychowanym-przez-homos...
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-15, 9:40
xardas1988 napisał/a:

Cofnijmy się 30 lat wstecz, a to wszystko nie było takie oczywiste. Cofnijmy się 60 lat wstecz i tezy uznawane teraz za pewnik nie były przez owych uznanych profesorów uznawane za poważne.

Wracając do dnia dzisiejszego. Publikowanie tego typu badań wymaga nie lada odwagi i pewności ich poprawności. To nie Polska gdzie każdy pisze co mu się podoba, tylko USA, gdzie odpowiadasz za swoje słowa.

Dane ""profesorka": prof. Mark Regnerus z Uniwersytetu Texas w Austin.
Żebyś nie jęczał na niedobór źródeł. Czekam teraz na Twoje badania, bo chyba nie ograniczysz się do samych też i to jeszcze bliżej nie sprecyzowanych naukowców.

wpolityce.pl/wydarzenia/36178-co-grozi-dzieciom-wychowanym-przez-homos...

A może cofnijmy się 1000 lat wstecz ?

Wysłałeś link do jakiegoś bardzo stronniczego artykułu (znajdującego się na konserwatywnym portalu) mówiącego bardzo krótko o badaniach jakiegoś naukowca (socjologa) wywodzącego się z kręgów konserwatywnych.

To ja również przesyłam linki... nie do artykułów (np z jakiś lewacki, czy konserwatywnych-jak ty) stronek a do publikacji PSYCHOLOGÓW, PSYCHOANALITYKÓW i PSYCHIATRÓW

psychology.org.au/Assets/Files/LGBT-Families-Lit-Review.pdf

apa.org/topics/sexuality/sorientation.pdf

apa.org/pi/lgbt/resources/parenting-full.pdf

apa.org/about/policy/parenting.aspx

pediatrics.aappublications.org/content/109/2/341.full.pdf

w skrócie: oto organizacje, które są zdania że dzici w rodzinach homo rozwijaja sie prawdidłowo: Amerykańskie Towarzystwo Psychologiczne, Amerykańskie Towarzystwo Psychiatryczne, Amerykańskie Towarzystwo Psychoanalityczne, Amerykańska Akademia Pediatryczna, Kanadyjskie Towarzystwo Psychologiczne i American Academy of Child and Adolescent Psychiatry.

ale sorry... przecież powyższe organizacje na pewno mają dużo mniejsze pojęcie o tym temacie niż twój teksański profesorek ...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem