Przecież zwierzęta przewozi się w specjalnie przeznaczonych do tego pojazdach
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?Nie wiesz o czym piszesz idoto. Świat jest w fazie wojny cywilizacji. USA należy do frakcji zachodniej. Jeśli zabraknie ich hegemonii to jesteś w stanie pojąć co się stanie? Muslimy, Rosja lub Chiny. Chciałbyś żyć w świecie w którym oni dominują.
Gazem po mordzie, za giry pojedynczo na jego lewą strone w krzaki i toporem łeb usunąć. Reszte zeżą bezdomni. Policja przymknie oko bo do zwierzęta
podpis użytkownika
zapodaj.net/299533d55149e.jpg.htmlakurat o PRL widze tez wiesz tyle co nic. w której Polsce były darmowe wczasy robotnicze? darmowe w 100% szkolnictwo czy darmowa słuzba zdrowia? edukacja poziom TVP info.
Zapomniałeś o darmowych ścieżkach zdrowia, wilczych biletach, punktach na studia za pochodzenie i pensjach wynoszących 50 dolarów.
No chyba że tatuś był wziętym komuszkiem robiącym karierę w powiecie - wtedy faktycznie masz co wspominać. Każdy porządny i niekradnący człowiek w PRL miał przej🤬e, ludzie z tego k🤬a raju uciekali kajakami i na materacach mimo że do nich strzelano na granicach.
(...) w której Polsce były darmowe wczasy robotnicze? darmowe w 100% szkolnictwo czy darmowa słuzba zdrowia? edukacja poziom TVP info.
nastepny cytujacy telewizje-może pogadaj ze staruszkami którzy przezyli troche w tamtym systemie? 50 dolarów? a głodnych dużo było? a za granice na truskawki żeby na studia zarobic to ilu jechało? jedź niemiaszkom tyłki wycierać uerofilu
nie twierdze że PRL był cool, twierdze że wcale nie było gorzej w niz tym cyrku z kotem i pajacami
Darmowe? Darmowe k🤬a? Darmowa to jest c🤬a twojej matki. "Darmowa służba zdrowia" no k🤬a, a personelowi to kto płacił? J🤬e komuchy, was sie powinno zabijać dla sportu.
@takafura
nawet nie zrozumiałes co napisałem,
kiedys było duzo mniej biednych i głodnych niz obecnie,
chciałes pracowac to miałes prace,
a teraz staruszkowie patrza na zdjecia swoich dzieci co pojechały do EU i maja ich w dupie,
potem te same dzieci wyląduja na starośc w domu starców jak niepotrzebne meble bo taka tradycja,
powtarzam-nie mówie że było dobrze, ale na pewno było normalniej jak jest teraz, i na pewno teraz nie jest lepiej, jest po prostu inaczej