👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Inteligencja z liceum lub technikum jedzie. Ja p🤬le kto takim ludziom zezwolenia na prowadzenie czegokolwiek daje? Przecież to nawet laski więcej rozumu za kierownicą mają niż ten plebs. Byłem w tym wieku to wiem.

No i bardzo dobrze - zero litości dla sk🤬ysynów (czyt: p🤬lonych gimbusów wyprzedzających z prawej strony)
A potem p🤬lą:
"Patrzcie w lusterka! Motocykliści są wszędzie".
Tylko nikt im nie każe tak zap🤬lać i jeździć jakby cała droga należała do nich. A jak któryś z własnej winy sobie zrobi kuku to jest od razu wielki k🤬a foch że kierowcy samochodów to c🤬je bo na motocyklistów nie uważają.
"Patrzcie w lusterka! Motocykliści są wszędzie".
Tylko nikt im nie każe tak zap🤬lać i jeździć jakby cała droga należała do nich. A jak któryś z własnej winy sobie zrobi kuku to jest od razu wielki k🤬a foch że kierowcy samochodów to c🤬je bo na motocyklistów nie uważają.

Na miejscu kierowcy jeszcze bym wysiadł i się z nich ponabijał, że teraz "musi maturę dobrze napisać, żeby dobrą pracę dostać", żeby mi drzwi nowe sprawić
Nieumiejętność dostosowania się do reguł świata w którym się żyje to po prostu głupota. Śmierć frajerom i już.

Nieumiejętność dostosowania się do reguł świata w którym się żyje to po prostu głupota. Śmierć frajerom i już.
Kiedyś widziałem łudząco podobną naklejkę do tych 'patrz w lusterka' z napisem: NIE ZAP🤬LAJ. I k🤬a dokładnie, wk🤬iają na drodze Ci motocykliści, co uważają że droga należy do nich bo z nimi jak z jajkiem. Potem zap🤬la sobie podwójną, bo myśli że to pas dla motorów...
tasior87, jak tak bardzo chcesz mieć harda to nagraj jak sobie k🤬sa ucinasz
Ale jedno mnie cieszy, kierowca motoru by zginął a nie pasażer. Kierowcę chętnie bym zobaczył na hardzie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie