Być jednocześnie motop🤬dą i grubasem to tak, jakby przegrać swoje życie a potem wgrać ostatniego save'a i przegrać jeszcze raz
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
No tak pretensja do całego świata, że jest się ciamajdą. "Miałeś mnie łapać", może jeszcze k🤬a dupę ci wytrzeć po sraniu?

expieczesto napisał/a:
Motop🤬da motopiździe motop🤬dą
Jest to grupa. Wiec powinienes dodac motop🤬dami

Hahaha połowa z was by się okazała jeszcze większymi p🤬dami na motorze. Ja p🤬le ale was no lify j🤬e. Jestem niemal pewny że ci to się wypowiadają najwięcej to są j🤬ymi p🤬damk w życiu. Większość z was lize dupe swoim szefom i jest dwulicowa. Gardze wami polaczkami. Nie macie honoru a glowy wysoko nosicie. Ja p🤬le jakie to fałszywe jest....
Twójbug napisał/a:
Hahaha połowa z was by się okazała jeszcze większymi p🤬dami na motorze. Ja p🤬le ale was no lify j🤬e. Jestem niemal pewny że ci to się wypowiadają najwięcej to są j🤬ymi p🤬damk w życiu. Większość z was lize dupe swoim szefom i jest dwulicowa. Gardze wami polaczkami. Nie macie honoru a glowy wysoko nosicie. Ja p🤬le jakie to fałszywe jest....
Trolem to trzeba być umieć.. lepiej wykąp się, umyj zęby, zrobisz coś potrzebnego i pożytecznego
Motop🤬deczki tak ich nazywaja bo za 5 lat jak osiągną pełnoletniość to może za dziesiatym razem zdadzą na B. A najbardziej ich boli, że żeby jeździć motocyklem to trzeba mieć jajca.
@upy
A jeździliście kiedyś na crosie?(po ulicy się nie liczy)
Zajebista zabawa.
A jeździliście kiedyś na crosie?(po ulicy się nie liczy)
Zajebista zabawa.