Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedy ogląda się przez płot u sąsiada motorynkę i pedałuje od małego Jubilatem, to takie cuda techniki rozdziawiają. K🤬a...
Ja nie rozumiem, tak ciężko zamknąć ryj jak się nagrywa? Na co komu takie durne komentarze?
Kazdy chce być gwiazdą internetów... W sumie - kolesie od "ale urwał" "kadetem tera" i "jestem hardkorem" też dali c🤬jowy komentarz a stali się bogami na równi z Dzeusem, Kriszną i Dżizasem w 10 sekund

ja p🤬le ale zajebiste drzewa
-o k🤬a ach ten ich kolor
a ciągnik jaki zajebisty
jaaaaa pieeeeeerdooooleeee
tak to sobie wyobrażałem gdybym nie wyciszył filmu
-o k🤬a ach ten ich kolor
a ciągnik jaki zajebisty
jaaaaa pieeeeeerdooooleeee
tak to sobie wyobrażałem gdybym nie wyciszył filmu

Nie warto oglądać, komentarze bez sensu, a i kierowca się nie rozdupcył ;/
rusek, angol i polak nad wodospadem Niagara
rusek
- kak krasiwo
angol
- how wonderful
polak
- o k🤬a, ja p🤬le!
rusek
- kak krasiwo
angol
- how wonderful
polak
- o k🤬a, ja p🤬le!

@up
Jak on skręca? W traktorach można tak się bawić dyferencjałem?
Jak on skręca? W traktorach można tak się bawić dyferencjałem?