👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

No, mięsiarze! Teraz macie dowód, że można mieć ciastko i zjeść ciastko!
Udka się zjadło, a reszta wypuszczona na wolność.
Udka się zjadło, a reszta wypuszczona na wolność.

a po co mieli całego od razu zabijać jak lodówki nie mają, dziś tylna łapka jutro przednia, a na święta się dobije i będzie szynka i boczek...
@up, jaka szynk jaki boczek? jak to skóra, kości i tak kapusta co zjadł
niezły do jakiś pranków sranków albo w horrorze że by zagrał
niezły do jakiś pranków sranków albo w horrorze że by zagrał
No tak, psa szkoda. Ale jak dwóch murzynów pali się w wątku obok, to hihi haha.
Zdecydujcie się k🤬a.
Zdecydujcie się k🤬a.

Tego jeszcze nie grali. szkoda że za czasów mojej młodości nie było kamerek na kazdym kroku, powrzucałoby się filmiki jak kotka zjada własny miot.
emperorzbigniew napisał/a:
Zdecydujcie się k🤬a.
Ty tu tak nie pisz tylko link do murzynów daj bo znaleźć nie mogę

EDIT
Dobra mam. Nie w wątku obok, a dwie strony dalej...
emperorzbigniew napisał/a:
Zdecydujcie się k🤬a.
Pies > cz🤬ch.
A poza tym, człowiek sobie zawsze poradzi i zwykle sam jest sobie winny. Pies, no niestety k🤬a ale nie.
pies > biały człowiek > cz🤬ch >gówno> szowinista (dotyczy tylko płci).
Maja83 napisał/a:
pies > biały człowiek > cz🤬ch >gówno> szowinista (dotyczy tylko płci).
pies > biały człowiek > cz🤬ch >gówno> szowinista (dotyczy tylko płci)>ufok>Maja83>kura na podwórku.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie