👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szukaj:
Krawężnik Znalezionych wyników: 17
Wypadki Znalezionych wyników: 113
Juz wole krawężnik
Juz wole krawężnik

Za dużo tu nie ma tych krawężników. Ale i tak się miło ogląda...
szefooo napisał/a:
Szukaj:
Juz wole krawężnik
Tylko jeśli ktoś powiedzmy za trzy miesiące wrzuci to pod nazwą " Ale urwał " lub " Kompilacja dzwonów " to gwarantuję ci że wszyscy będą pamiętać że było ale nikt już nie będzie pamiętał że ktoś dał tak głupią nazwę.
@tomsson
Na portalu są materiały na których nikt nie ginie ,głąbie. Jak tak to ciebie boli to zapraszam na hard...
Na portalu są materiały na których nikt nie ginie ,głąbie. Jak tak to ciebie boli to zapraszam na hard...
1:23
ten gwizdek...
jak sedzia jakiegos meczu pilkarskiego po zaliczeniu bramki
ten gwizdek...

jak sedzia jakiegos meczu pilkarskiego po zaliczeniu bramki

blackhunter6 napisał/a:
Tylko jeśli ktoś powiedzmy za trzy miesiące wrzuci to pod nazwą " Ale urwał " lub " Kompilacja dzwonów " to gwarantuję ci że wszyscy będą pamiętać że było ale nikt już nie będzie pamiętał że ktoś dał tak głupią nazwę.
Spoko.
Ja bede wiedział. Zapisałem sobie.

Jak dla mnie to najlepsze jest czinkłaczento z 3:25 nr 2 to maluch z 8:10 a nr 3 to reakcje widzów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie