📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu

A możesz trochę jaśniej, czy wystarczą Ci napięte emocje do szczęścia?
Kierowca tira blokuje innych uczestników ruchu tylko tyle wiadomo
Nie wiem co upoważnia kierowcę dużego do stania sobie w kolejce na środku jezdni, ale zachowanie "policjanta" skandaliczne.
Zadzwoniłbym na 112 i poprosił o przysłanie prawdziwego i zdrowego psychicznie i wykonywał dopiero jego polecenia.
Zadzwoniłbym na 112 i poprosił o przysłanie prawdziwego i zdrowego psychicznie i wykonywał dopiero jego polecenia.
Byłem jakiś miesiąc godzina 22 na wschodniej stronie na drodze do m.Terespol kolejka ciężarówek trzy obok siebie osobówki przeciskają się lewym poboczem a policjanci sobie nie radzą ciamajdy . Każdemu pseldo kierowcy zawodowemu wystawiłbym po tysiaku za uniemożliwienie przejazdu blokowanie drogi oraz narażenie innych i był by porządek. Nigdy nie widziałem takiej samowolki a niebiescy jedyne co zrobili to bomby włączyli. Ludzie których byli na szkoleniu mówili że niektórym przed domem stoją prawie cały rok smród śmieci obsrane pobocza i hałas. Próbujesz wyjechać do pracy a wyjazd zablokowany bo król szos pałzę czy coś tam ma.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie