👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
grauper, Zgodnie z ordynacją wyborczą do Samorządu Terytorialnego, głosować możesz tylko na kandydatów zgłoszonych do okręgu wyborczego, do którego należysz.
Także sorry-nie jesteś z Sopotu-nie głosujesz na K🤬sa.
Także sorry-nie jesteś z Sopotu-nie głosujesz na K🤬sa.
Spoko jego plakaty w Gdańsku też wiszą, ostanio mu dopisałem "Twój kandydat, ma wąsy!"
aphroman, omijając fakt, że kompletnie nie rozumiem po co robisz takie rzeczy, ale czy na to przypadkiem nie ma paragrafu?

W sejmie i senacie i tak siedzą same k🤬sy, więc koleś pasuje tam jak ulał

Do tej pory sądziłem że żarty z nazwisk są zdecydowanie poniżej poziomu tego serwisu...
Facet ze zdjęcia wygląda jak menel spod sklepu z piwem ubrany w programie graficznym w jakiś garniak... przechodząc obok takiego plakatu bałbym się że zaraz wyskoczy z tekstem "Kerowniku daj 2 zł na wino"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie