👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:33

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Lysack to były tematy a nie "czyja to dupa" ta ma jakąś torebkę, tamten trzyma kredens. miałem temat kronik kryminalnych z Lublina powiem ci że przewalenie 200 stron w poszukiwaniu perełek to było coś
1931-08-07
Walka o klucz od strychu
Weronika Koczak pokłóciła się z sąsiadką o klucz od strychu, ponieważ chciała rozwiesić bieliznę.
Zdenerwowana sąsiadka w trakcie kłótni zadała Weronice Koczak cios nożem w rękę. Poszkodowana udała się na pogotowie.

1931-08-07
Walka o klucz od strychu
Weronika Koczak pokłóciła się z sąsiadką o klucz od strychu, ponieważ chciała rozwiesić bieliznę.
Zdenerwowana sąsiadka w trakcie kłótni zadała Weronice Koczak cios nożem w rękę. Poszkodowana udała się na pogotowie.

Nareszcie się wyjaśniło, skąd ród Halickich - niezarejestrowanych uber-lobbystów handlarzy nieruchomościami.
@cucho a wiesz że to przetrwało do dziś tyle że w wojsku, kilka razy byłem świadkiem na rozprowadzeniu brygady czytania takich ogłoszeń np chorąży jaś fasola syn montego z jednostki X w koziej trąbce z pomocą 2 szeregowych bolka i lolka przez okres 3 lat skradli 5000L oleju napędowego za co dostali kare taką i taką. ale nie zawsze, mój faworyt pozostał anonimowy -kierowca karetki który bodajże w Drawsku na pace przewoził bliżej nieokreśloną grupę osób uzbrojoną w zapasy browaru, wódy i kiełbasy a dupnęły ich żetony do rutynowej a kary niestety nie pamiętam
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie