@up prędzej was...ja kutachów nie rysowałem
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Też nie rysowałem, ale powiedz czy przez 32 lata twojego życia nikt nie narysował tobie k🤬sa w zeszycie, sprawozdaniu? Nie namalował w pobliżu miejsca zamieszkania graffiti k🤬sa? Nie narysował na brudnym samochodzie palcem k🤬sa? Czy tego chcemy czy nie zobrazowane k🤬sy są w życiu każdego z nas. Dla mnie to jest groteskowe, zdecydowanie uważam ze k🤬s styknie w spodniach każdego przedstawiciela płci męskiej, no ale nie wszyscy mają moje podejście.

@kasztan_85
Ty ciulu dożynkowy. Nie pisze sie "było" do żeczy dodanej w komentach, tylko odnośnie tego co jest w założonym temacie. C🤬j, niechce mi sie tłumaczyć, karnego kutacha mu w dupę za to.
Ty ciulu dożynkowy. Nie pisze sie "było" do żeczy dodanej w komentach, tylko odnośnie tego co jest w założonym temacie. C🤬j, niechce mi sie tłumaczyć, karnego kutacha mu w dupę za to.
kasztan_85 napisał/a:
było
sadistic.pl/k🤬siany-swiat-vt63681.htm?highlight=supersamiec
Popatrz na godzinę dodania gifa w w/w temacie - ten temat został założony wcześniej
Lares86 napisał/a:
Jeżeli dany materiał (film,zdjęcie,kawał) znajduje się w formie komentarza a powstanie nowy temat z tą samą wrzutą to traktowe jest jako dubel.
Temat SCALONO
podpis użytkownika

Lares86, ty genetyczna sp🤬olino mamuta "było" odnosiło się do gifa a nie do filmiku w komentarzach!
~angel - faktycznie nie zobaczyłem godziny dodania więc sorry za pomyłkę.
~angel - faktycznie nie zobaczyłem godziny dodania więc sorry za pomyłkę.