Kolejna patologia, która swoim dzieciom gotuje piekło na ziemi. Jak widzę takie k🤬y pijackie to mnie c🤬j strzela
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2018-09-24, 13:41
Tutaj niczego się nie da napisać "sadolowego"... Po prostu mi nie wypada. Żal
Staram się unikać odpalania takich materiałów, nie ruszają mnie śmiertelne wypadki, zmasakrowane ciała na czy jakieś bardziej pojechane okaleczenia na hardzie, ale cierpiących dzieciaków zawsze mi szkoda. A jeśli cierpią z winy rodziców tym bardziej. Mam doła po takich materiałach
patusy, które nic nie robią po za patrzeniem na kalendarz czy zasiłek już w drodze i obwinianiem innych za swój los. Nikt im wódy na siłę do mordy nie leje dlatego jestem przeciwnikiem dawania jakichkolwiek pieniędzy takim elementom.
Dzięki 500+ i innym zasiłkom, Polska goni w tym kierunku świńskim galopem.
konto usunięte
2018-09-24, 14:18
Tak się kończy dawanie 500... Cholera, to Rosja
Do miski nie trafił, jaka świnia.
Powinny działać organizacje, które takim patusom rozdawały by porcje ulubionych używek w zamian za kastrację
konto usunięte
2018-09-24, 15:19
moim zdaniem na potomstwo powinno się mieć pozwolenie jak na bron. Czyli zdać testy na którym by były pytania związane z wychowywaniem oraz testy psychologiczne.
konto usunięte
2018-09-24, 15:39
konto usunięte
2018-09-24, 15:58
konto usunięte
2018-09-24, 16:16
Ależ przecież wy nie widzicie, że ta matka serce na dłoni by oddała tym swoim pociechom! Patrzcie jak całuje dziecioczka. To dobrzy ludzie są, tylko że los skrzywdził.
A tak poza tym, skądś się musi brać hip-hop tak.