👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oczywiście macie rację, że nie musi go wpuszczać
oczywiście pan ze skody wykonał idiotyczny manewr.
Obowiązkiem jest zasygnalizować chęć zmiany pasa na środkowy i poczekać na reakcję, czy kierowca z lewej zwolni i go wpuści czy wręcz przeciwnie przyspieszy i unimożliwi mu ten manewr.
Nie dokonując takich czynności, naraził siebie i innych na niebezpieczeństwo. Jest to karygodne.
Natomiast pan nagrywający widząc takiego debila ocenił sytuacje troszkę inaczej.
Mogę, ale nie muszę go wpuszczać, mogę zwolnić lub przyspieszyć,
mogę też użyć klaksonu i zasygnalizować nie rób tego!
I teraz nie wiadomo, czy chciał go postraszyć, czy ewidentnie będąc pewnym swojej racji postanowił wymierzyć karę i z premedytacją spowodował to co widać na załączonym filmie.
Jeżeli tak, to mamy filmik z nieumyślnej próby zabójstwa.
oczywiście pan ze skody wykonał idiotyczny manewr.
Obowiązkiem jest zasygnalizować chęć zmiany pasa na środkowy i poczekać na reakcję, czy kierowca z lewej zwolni i go wpuści czy wręcz przeciwnie przyspieszy i unimożliwi mu ten manewr.
Nie dokonując takich czynności, naraził siebie i innych na niebezpieczeństwo. Jest to karygodne.
Natomiast pan nagrywający widząc takiego debila ocenił sytuacje troszkę inaczej.
Mogę, ale nie muszę go wpuszczać, mogę zwolnić lub przyspieszyć,
mogę też użyć klaksonu i zasygnalizować nie rób tego!
I teraz nie wiadomo, czy chciał go postraszyć, czy ewidentnie będąc pewnym swojej racji postanowił wymierzyć karę i z premedytacją spowodował to co widać na załączonym filmie.
Jeżeli tak, to mamy filmik z nieumyślnej próby zabójstwa.
Często oglądam stop cham i muszę przyznać, że tylu pajacy nagrywających co widzę to miałbym ochotę im prawko zabierać, a najlepiej przy okazji deskoterapie dorzucić. Na siłę pokazywanie, że ma się pierwszeństwo, jak ktoś wjeżdża z podporządkowanej z względnie bezpiecznej odległości to przyspieszanie, klakson i długie. Tak samo tu widzi debila to na siłe nie puści i się przyczynił do śmierci . Jakby te kamerki odbierają zdrowy rozsądek, w sumie może dzięki nim widzę ile ludzi to skrajne debile

Art. 24. - [Wyprzedzanie] - Prawo o ruchu drogowym
6. Kierującemu pojazdem wyprzedzanym zabrania się w czasie wyprzedzania i bezpośrednio po nim zwiększania prędkości.
Nagrywający *też* złamał prawo.
6. Kierującemu pojazdem wyprzedzanym zabrania się w czasie wyprzedzania i bezpośrednio po nim zwiększania prędkości.
Nagrywający *też* złamał prawo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie