Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
xiontZ 2011-12-13, 1:47 3
Czy to jest jakaś zorganizowana akcja? Ten gostek to jest jakiś dzieciak z fundacji nie jesteś sam? Kase na niego zbieracie czy jak? Mam pomysł zróbcie zbiorczy na to.

podpis użytkownika

Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.
Zgłoś
xiontZ 2011-12-13, 1:49
Spoko, rozumiem, wybaczam ale głupota autorów filmiku rozp🤬ala miejscami i człowiekowi nerwy poszczają. Juz luz.

podpis użytkownika

Zgłoś
Tomizmc 2011-12-13, 1:50 3
Yeah!! Kalibob
Zgłoś
głodny_toster 2011-12-13, 1:51
No rozp🤬ala po calości...chociaż...za czasów studenckich sam nie lepszy byłem;] Tyle, że my nie robilismy akcji "oooooooo naj🤬 sie naj🤬, trzeba wrzucić na yt!!"
Zgłoś
xiontZ 2011-12-13, 2:01
@up
No ja tez miałem swoje upadki na studiach nie raz bylem nagrany jak coś odp🤬lam pod wplywem ale nikt tego do sieci nie wrzucał na szczęście. Internet wyglądałby o wiele inaczej gdyby tamte filmiki wyciekły gdzieś

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-13, 2:03
Kolo od Krzysia ma twarz wyrażającą nieustanną pogoń za inteligencją.
Zgłoś
głodny_toster 2011-12-13, 2:09
No gościu ma nawet swój własny fanpejdż;] facebook.com/RybaOfficial
Zgłoś
Mom and Death 2011-12-13, 4:26
moim skromnym zdaniem, c🤬jowy ten filmik.

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-13, 5:58
To Pablo jest ten od zupy xD pozytywna ekipa
Zgłoś
avalanch 2011-12-13, 6:33
To niech lepiej je tą zupę
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-13, 7:21
niezły gość, wódkę przeżuwa
Zgłoś
BrunerOvned 2011-12-13, 8:33 1
Oto Borat naszych czasów

podpis użytkownika

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-13, 8:44
Mhm, chłopaczyna sie nap🤬lił wielokrotnie, robi głupoty, strzela popisówki. Dobrze. Zabawny był motyw z tą nieszczęsną zupą, ale robić z typa nie wiadomo jakiego wariata i luzaka to już lekka przesada. Internet niestety promuje coraz bardziej tandeciarską rozrywkę i coraz bardziej durne osoby:/
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-13, 8:51 1
xiontZ napisał/a:

Dobra, spoko, pierwszy filmik z nim jak pamiętam był spoko nawet. W miarę śmieszny ale teraz to już jest żenada. Raz się udało zabłysnąć zupką i teraz będziecie na sile kręcić gówno aby tylko ten gostek był?

Zdecydowanie popieram. Ileż można. Przez ten zapyziały internet już nie ma praktycznie takiego czegoś jak dobry żart. Teraz jak coś jest dobre to trzeba to zacząć ciągnąć w nieskończoność, dorabiać, przerabiać, nagrywać dalej, mimo, że to już tylko stek bzdur.
Zgłoś
Dziamian 2011-12-13, 8:52 1
widzę takiego to przychodzi mi na myśl degeneracja, koleś na każdym filmiku wiecznie zachlany, albo sypie od niego wonią alkoholu jak to ludzie w filmikach mówią, nie wróżę mu za bardzo dobrej przyszłości jak już tak zapodaje wódkę do przełyku
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie