Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:15
majeńka 2023-08-26, 1:09 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-08-26, 4:17 5
~VeIture napisał/a:

Możemy się śmiać ale ja z dzieciństwa pamiętam jak w telewizji było mówione o pladze pijących perfumy naszych u nas. Mówię o latach 90.
Także nie zapominajmy o naszym rodzimym zwyczaju filtracji dykty przez chleb. Picie denaturatu to nasz sport narodowy wśród degeneratów. Dlatego zmieniono przepisy aby denaturat był tylko zanieczyszczony nieszkodliwymi substancjami i żeby bez metanolu był bo też sporo osób ślepło.

Za gnoja stałem w kolejce do kiosku po "Kajko i Kokosza" jak przede mnie wbił się jakiś typ i kupił perfumy. Pamiętam jak tylko odszedł od okienka to otworzył, wypił na hejnał, butle piznął w krzaki i poszedł, a babka z kiosku coś tam się sapać zaczęła, że znowu on itd. Złote lata 90
Zgłoś
Zulu-Gula 2023-08-26, 4:52 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
JebacPis100procent 2023-08-26, 5:29 16
Zgłoś
Kooondor2000 2023-08-26, 7:42 5
ruSSkie to jednak jest naród psychicznie chory, z każdym dniem coraz bardziej nadaje się do utylizacji. kacapskie ścierwa.
Zgłoś
skywalker75 2023-08-26, 8:35 4
0dbytBiskupa napisał/a:

Teraz wiem, skąd ten zwyczaj w PRL-u. I patrzcie, komuna się skończyła, ruskie wyszły i nasi nie piją perfumów. Cud?
Nowy trend: ruskie trole stają się symetrystami. Widocznie spece z Petersburga połapali się, że w Polsce rusofilia słabo się sprzedaje. Tylko paru przegrywów się na nią łapie, ale ich zdanie się nie liczy. Ale ukro i rusofobia w jednym pakiecie to już coś.

Pełna zgoda, poza tym, że nie jest to nowy trend. Od początku wojny ruska propaganda wykorzystuje takie chwyty mające znieczulić nas na tragedię Ukraińców. Stąd komentarze i stwierdzenia w stylu , że to nie nasza wojna tylko ich , niech się ruskie z ukrami naparzają, nie lubię ruskow ale Ukraińców też więc co mi do tego . Takie opinie są często rozpowszechniane nie tylko przez ruskie trolle ale też przez tzw pożytecznych idiotów których najwięcej w konfie, chociaż pojedynczych nie brakuje też w innych partiach

Zgłoś
konto usunięte 2023-08-26, 9:30 7
Zgłoś
PryszczatyJeż 2023-08-26, 10:00 4
Zgłoś
Siriuz 2023-08-26, 11:53 1
skywalker75 napisał/a:

Od początku wojny ruska propaganda wykorzystuje takie chwyty mające znieczulić nas na tragedię Ukraińców.

Taa... ciekawe kto na Sadolu usilnie odczłowiecza każdego Rosjanina.
Zgłoś
Lok 2023-08-26, 12:11
Kto nigdy nie miał kaca....ten nie zrozumie.
Zgłoś
Nancy83 2023-08-26, 14:05
denaturat chyba sie skonczył.
Zgłoś
darek1234 2023-08-26, 14:09 2
Zgłoś
konto usunięte 2023-08-26, 14:49 4
Zgłoś
Crystal0675 2023-08-26, 15:14 1
ruskie to wszystko wypiją
Zgłoś
darek1234 2023-08-26, 15:58 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem