Nasz ulubiony kacapski nap🤬lator powraca aby stoczyć pojedynek z mutantem zwanym człowiekiem syntholem z czelabińska.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway
Ten cudy z łapami jak popeye jest podobny do Jarusia z Chłopaków do wzięcia
podpis użytkownika
Moja babcia mówiła: "Dzieciaku, nie szukaj takiej co ma duży biust, tylko takiej co bierze z dupy do ust".
Pewnie w k🤬sa też sobie wlał ten olej ehehhe i szpanuje
Wydaje mi sie ze "Nap🤬latol" nie oszukuje ,tylko zemścił się za taki sam "lewy" cios od Syntholboja .....
Moim zdaniem kaspijski potwór oszukuje. Nie wali z liścia tylko wystawia kości na końcu dłoni przy nadgarstku.
Taki zamach plus małe oszustwo i wychodzi KO przy każdym jebnięciu.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway
dostał liścia poszedł do domu na obiad buraczki ziemniaczki mizeria kompocik i spać xD
Jakim trzeba być z🤬bem ażeby po wstrzyknięciu syntholu myśleć, że jest się silniejszym.
podpis użytkownika
"Rzeczy są na tyle głupie na ile ich nie rozumiemy"
Jak ten w czarnej koszulce ją przez łapy przewlekł

Zszyli ją na nim czy jest z gumy
podpis użytkownika
Aut vincere, aut mori.
Cryo
2019-05-30, 15:46
Wygrywaj oszukując pod okiem kamer, sędziów i widzów. Witamy w rosji.
Konto usunięte
2019-05-30, 15:47
Co Wy myśleliście, że w Rosji jest takie coś jak fair play? Nawet jeśli jest, to pozbawiony jakichkolwiek zasad - taki to paradoksalny kraj.
Jak mu ręką w ucho zaj🤬 -.-
C🤬ja ta oszukuje! Jakby cykor z olejem w łapach nie przykucnął to by nie dostał w ucho i nie poszedł spać.
Ten ruski c🤬jek powinien być zdyskwalifikowany. Chyba jedyny używa brody jako amortyzatora plaskaczy a uderza j🤬iec w podbródek a nie tam gdzie liścia się wlepia. Nie dziwie się że wk🤬ił jednego i mu w ucho zaj🤬.
Sundown napisał/a:
C🤬jek brodaty oszukuje.
Jakby się synholowiec nie pochylił, to by nie dostał w taki sposób.
Sundown napisał/a:
C🤬jek brodaty oszukuje.
C🤬jek z syntholem też, dodał sobie dodatkowej masy w łapie.
Sundown napisał/a:
C🤬jek brodaty oszukuje.
Nie. To mutant się pochylił w ostatnim momencie.