Jak można być taką sp🤬oliną umysłową, żeby w każdy temat wp🤬lać politykę
Podobnie zj🤬i umysłowo są tylko antyszczepionkowcy, wp🤬ląc w każdy temat Covida i maseczki
Właśnie sam sie wj🤬eś, j🤬y hipokryto. Sam poruszyłeś temat covida , masek i szczepień. Więc wielki, czarny, żylasty c🤬j ci w dupsko.
byłem świadkiem na takim ślubie. Kierownik USC przerwał ceremonię i kazał umówić następny termin jak Pan Młody będzie w lepszym stanie. Siara jak c🤬j. Ale że wesele było już opłacone, wszystko czekało, to poszliśmy się bawić. I to było jedyne wesele w moim życiu z którego Pan Młody wyszedł ( w sumie to go wyniesliśmy) jako kawaler...
i tak się trzeba panowie w życiu ustawiać

Podobnie zj🤬i umysłowo są tylko antyszczepionkowcy, wp🤬ląc w każdy temat Covida i maseczki
Przeczytałem pierwsze zdanie i dałem ci piwo. Potem doczytałem reszte i zapłakałem. Jakiś ty k🤬a jest bezdennie głupi. Ciskasz się o wp🤬lanie polityki i sam z nią wyjeżdzasz. No k🤬a debil.
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
A co ma obajtek, a tymbardziej jego matka wspólnego z polityką ? Przecież jest tylko prezesem Orlenu.
dacie w końcu bana temu politycznemu trollowi ??
Trollowi? A co k🤬a moze napisałem coś nieprawdziwego?
Przestanę jak nikt w Polsce nie zagłosuje na to bolszewickie gówno.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway