Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
RAZAK 2025-04-05, 14:20
Cezzar napisał/a:

Chyba bym k🤬a umarł będąc na takiej wysokości... Samo patrzenie na ten film mnie stresuje xD

mam to samo, nie wiem jak mocno pop🤬lony jest nasz układ nerwowy, ale nawet bez powiększenia video czuje jak by mi ktoś igłami nakłuwał stopy. Mega poj🤬e

podpis użytkownika

poker better than life
Zgłoś
CanesVenatici 2025-04-07, 8:20 1
Cezzar napisał/a:

Chyba bym k🤬a umarł będąc na takiej wysokości... Samo patrzenie na ten film mnie stresuje xD

jak mam kaca mam podobnie
Zgłoś
Machut01 2025-04-07, 19:25 1
@Cezzar: Powiem Ci, że kwestia przyzwyczajenia. Pracuje często na podnośnikach nożycowych dobre 15-20 metrów nad ziemia, najczęściej na halach produkcyjnych. Pierwsze 2-3 miesiące człowiek był obsrany, bo się buja to gówno, a teraz na rozłożonym jeżdżę i jest git
Zgłoś