👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
założę się o piwo, że kobita na początku filmiku myśli, że Palikot na prezydenta kandyduje :]

Jak zwykle wychodzi chamstwo i prostactwo Polaków. Mamy niby demokrację ale mało kto rozumie znaczenie tego słowa.
To jest naprawdę przerażające jak ten Naród jest podzielony...Tak wogóle to sytuacja bez precedensu żeby istniała tak wielki konflikt w obrębie dwóch partii prawicowych. I to właśnie dowodzi tego że to nie jest nawet spór ideologiczny tylko personalny..Dziękuję postoję

co się wyrabia! do wyborów Panowie i Panie, bo znowu będziemy zmuszenia słuchać kwaczego języka tym razem już solo ale nadal kwaczego!

suiCid3R napisał/a:
To jest naprawdę przerażające jak ten Naród jest podzielony...Tak wogóle to sytuacja bez precedensu żeby istniała tak wielki konflikt w obrębie dwóch partii prawicowych. I to właśnie dowodzi tego że to nie jest nawet spór ideologiczny tylko personalny..Dziękuję postoję
Właśnie... spór ideologiczny to fikcja... Wszyscy się kłócą o to kto ma większego/mniejszego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie