Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sqnk 2018-04-13, 20:14 1
usuneli moje tematy.. ma nadzieje ze w kocu taka organizacja zaczie dzialac ..
dajcie znac ..czekam i chce ich zniszczyc rydzyka tez
Zgłoś
krasnal_hałabała 2018-04-13, 20:42
To jest fejk, tam był kabaret.
Zgłoś
sqnk 2018-04-13, 20:45
Cytat:

czlowieku to sa rozkminy po pjaku ale patrzac na twoj wiek no tak nie wiele roznicy ale jednak.. strasi mnie skumaja ty moze nie.. nie wazne wali mnie to szkoda tylko ze dajemy my jako mlodzi dupy tymgadom..
Zgłoś
krasnal_hałabała 2018-04-13, 20:48 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-04-13, 20:57 2
kotorminator napisał/a:

... jakiś niszowy napój o smaku coli, który można wypić beż wyginania ryja.

PoloCocta.
Ale to tylko w szuflandii, a tam wizy, jakieś kaucje na wjazd, pociągi rzadko kursują...

krasnal_hałabała napisał/a:

Abraxus będzie ministrem spraw wewnętrznych...

A nie ministrem edukacji???
Zgłoś
Lennon90 2018-04-13, 21:54 1
Ale śmieszna, chłop się za babę przebrał. No ja nie mogę.
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-04-13, 22:19
@krasnal_hałabała czemu akurat krabów?!
Zgłoś
janlew 2018-04-13, 22:26 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2018-04-13, 22:27 5
Zgłoś
konto usunięte 2018-04-13, 22:27
O smaku coli? Niszowy? Fritz cola.
Zgłoś
remi1982 2018-04-13, 22:32 4
Zgłoś
Ebumsech 2018-04-13, 22:36
Wersja z Tuskiem tysiąc kroć lepsza
Zgłoś
kam332 2018-04-13, 22:51 6
Zgłoś
Goldi85 2018-04-13, 23:44 1
To jest wieczor ... czteropak lecha wykonany wczesniej bratu na dachu samochodu wykleiłem dla jaj tśma gwiazde dawida a teraz to... witaj piekny swiecie
Zgłoś
a_kazik 2018-04-14, 2:00
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem