👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
usuneli moje tematy.. ma nadzieje ze w kocu taka organizacja zaczie dzialac ..
dajcie znac ..czekam i chce ich zniszczyc rydzyka tez
dajcie znac ..czekam i chce ich zniszczyc rydzyka tez
Cytat:
czlowieku to sa rozkminy po pjaku ale patrzac na twoj wiek no tak nie wiele roznicy ale jednak.. strasi mnie skumaja ty moze nie.. nie wazne wali mnie to szkoda tylko ze dajemy my jako mlodzi dupy tymgadom..
kotorminator napisał/a:
... jakiś niszowy napój o smaku coli, który można wypić beż wyginania ryja.
PoloCocta.
Ale to tylko w szuflandii, a tam wizy, jakieś kaucje na wjazd, pociągi rzadko kursują...

krasnal_hałabała napisał/a:
Abraxus będzie ministrem spraw wewnętrznych...
A nie ministrem edukacji???

To jest wieczor ... czteropak lecha wykonany wczesniej bratu na dachu samochodu wykleiłem dla jaj tśma gwiazde dawida a teraz to...
witaj piekny swiecie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie