Nad gościem musiał pracować sztab najlepszych psychoterapeutów, taka zmiana... fiu fiu, ale ja mu wierzę! Wierzę mu w to, że jest "całkowicie jednoznacznym" zwycięzcą tej debaty!!!
Możliwe, że widzieliście to w telewizji. Leje na to ciepłym moczem z góry na dół, w poprzek i na boki. Ja wyj🤬em już dawno telewizor z domu i to właśnie dla takich osób jest ta wrzuta.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2010-07-01, 20:33
konto usunięte
2010-07-01, 20:45
Obydwoje mogą zrobić z Polski coś złego i to bardzo złego.
Jaruś mówi to co szara masa chce usłyszeć, dzięki czemu wylądował w 2 turze nie wyobrażam sobie co on zrobi z państwem.
Z drugiej strony Bronek z Tuskiem będą mogli zrobić co zechcą z polską.
Pytanie który "Boss" nie zrobi niczego złego dla Narodu, i w tym problem z politykami naszymi nie ma odpowiedniego męża stanu który przestał by rodzić w nas obawy o to czy zrobi coś źle , tylko zacznie działać dla dobra ogółu.
W Polsce demokracja raczej nie była by dobrym ustrojem.
zbyt wielu debili mających taką samą wartość w wyborach jak np.profesor prawa.
konto usunięte
2010-07-01, 21:09
Pozostaje głosować na mniejsze zło. Moim zdaniem Bronek z Tuskiem nie zrobią takiej sieczki w kraju. Odn. pana prezesa. To coś za szybko moim zdaniem otrząsnął się po stracie brata i szwagierki. Szczególnie w takiej katastrofie.
Pozdrawiam
konto usunięte
2010-07-01, 22:13
a ja postawie X na obu
i mój głos będzie nieważny i ale będzie policzony
podciągnę frekwencje wyborczą

i może dam coś do zrozumienia debilom w rządzie. Powinno być jak w Rosji kratka z napisem "nie popieram żadnego"
konto usunięte
2010-07-01, 23:35
Jarek jest zakompleksiony i ma wiele wad ale jest patriotą i w żaden sposób nie zaszkodziłby finansowo czy w inny sposób świadomie Polsce, PO doszło do władzy od razy wyszły jakieś przekręty Afera hazardowa,z Misiakiem czy jak mu tam- ten co dostał 50 mln złotych na otworzenia nowych kierunków dokształcających dla pracowników likwidowanych stoczni ,no i otworzyli na psiego fryzjera
konto usunięte
2010-07-02, 8:41
konto usunięte
2010-07-03, 0:32
Film montowany w kampanii za nasze PIENIĄDZE !!!!!
PO ! wywalają pieniądze podatników niech powiedzą ile kosztuje taki spot?!
konto usunięte
2010-07-03, 2:09
konto usunięte
2010-07-03, 10:03
konto usunięte
2010-07-04, 17:22
smierc kaczowiercom