Kadłubek kaligrafujący...
Tfaaa... I oczywiście dostał "specjalne" wyróżnienie, wcale nie dlatego, że jest kadłubkiem.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@surgicaltechno
,,ma takie zęby że może ich używać zamiast rąk . "
A ty masz taką morde, że mozesz jej uzywac zamiast dupy ...
może napadać na banki,ci z daktyloskopi będą mieli zagwostkę kto ma takie wielkie paluchy
konto usunięte
2011-04-15, 21:51
a ja już go gdzieś widziałem, a już wiem.. to 5-cio krotny mistrz świata w rzeźbieniu w owocach.
- Lukas - napisał/a:
On jest bardziej poręczny niż niejeden trolo gimbus na sadolu
znaczenia słowa poręczny:
1. wygodny w użyciu;
2. dostosowany do kształtu ręki
konto usunięte
2011-04-16, 21:25
Mógł napisać jak np. grać w piłkę nożną.
Dajcie spokój, nie śmiejcie się z chłopaka, i tak ma już ciężko :/ spróbujcie sami se zjechać samymi przedramieniami
konto usunięte
2011-04-18, 15:49
Fajne ma zęby ;d
Koles powiedzial, ze maly jak sie do czegos przylozy, jak o czyms mocno pomysli, to osiągnie...chyba cos slabo mysli o tym, zeby mu rece wyrosly:D
a teraz który z Was złapie ołówek w łokcie i napisze swoje imię?
Ja też tak pisze, nie dostałem nigdy wyróżnienia i czuje się dyskryminowany ze względu na to, że mam ręce.
tip.top napisał/a:
lipa bo nie może walić gruchy
Chyba Ty...
widziałem jak ta laska z filmu na niego patrzy...