Gdyby mieszkał w Pakistanie jego tatuś pewnie był by z niego dumny, a tak pewnie będzie wp🤬l...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
Gdyby mieszkał w Pakistanie jego tatuś pewnie był by z niego dumny, a tak pewnie będzie wp🤬l...
nie strzelalem z 47 ale za to z m16, propo tego filmu, stawiam ze to fejk bo 'troszke' wiekszy mialby odrzut ten kalach
Myślałem ze jak sie wkłada nowy magazynek to najpierw trzeba pociągnąć za ten suwaczek i dopiero jest naładowany XD Ale nie wiem nie znam sie
ja strzelalem z roznych broni... i nie wstydze sie przyznac, ze bylo to z instruktorem na strzelnicy.. nie bede robil z siebie gangsta niewiadomo kogo.. postrzelalem do tarczy, zaplacilem kupe pieniedzy za to i starczy xD wiem jedynie, ze strzelalem z glocka a reszty nazw nie pamietam..bo po co? jak bedzie wojna i bede musial wiedziec z czego mi sie dobrze strzela to sie tego dowiem
na razie sobie odpuszcze tytul profesora militarow
Gumol ma 100% racji!
Gumol ma 100% racji!
JA i tak wole , szmajserka albo jakas pepeszke...A moje takie ciche marzenie to ponapierdzielac z emgiety:(
eles napisał/a:
Strzelaliscie kiedys z kalacha?
gumol napisał/a:
prawdopodobnie 99% z wypowiadających się tu osób (włączając mnie i nie ukrywam tego) nie trzymała w ręku broni! Co więcej pewnie połowa ma kat. D/E, a udaje jakby wczoraj opuściła Marines.
Ja strzelałem. Wojsko nie musi mieć z tym nic wspólnego, na polskich strzelnicach są dostępne dla chętnych AKMS, SWD, M4, Beretty, Glocki, Desert Eagle itd., generalnie chcieć to móc, szkoda tylko, że ceny dość zaporowe (nie wspominając o szkodliwej dla strzelectwa post-komunistycznej ustawie o posiadaniu broni, ale to inny temat).
gumol napisał/a:
@user4
Co więcej pewnie połowa ma kat. D/E, a udaje jakby wczoraj opuściła Marines.
Ja mam A
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie