Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Baronessa napisał/a:
Twój stary lubi to...
Nie p🤬l. Nic nie robisz ino wzdychasz do tych worów. Ino więcej worów i fałd chcesz jeszcze...
Jak już najezdzasz na starego, to poproś go żeby walił za Ciebie tą smutną parówe, bo już pewnie Cię ręce bolą
Ja się pytam skąd piniondze oni mają, żeby tyle żryć?! Na takiej ilości smalcu to przez kilka lat codziennie można schabowe smażyć.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Jeśli to nie jest fake z AI, to coś tu nie tak. Na mordzie nie jest otyła, może to rak?
Oby, niech się nie męczy