baronturbina napisał/a:
Spoko loko htp kilometr ode mnie zaczynają się lasy i ciągną po małopolskie. Ładny fajny, ale po tygodniu tam zaczął bym zaciągać mówiąc ahhaha
Myślałem, że mieszkasz w Ursusie, też 60.000 mieszkańców

baronturbina napisał/a:
Cywili...czego? Napisz mi jakież to kluczowe elementy infrastruktury technicznej i cywilizacji są w Podlaskim (poza sadami i lewymi bimbrowniami w lesie)? Dzielnica miasta, w którym mieszkam gnieździ 61 tyś osób. A na Podlasiu nadal jest więcej dzików niż ludzi.
Dziki zdechły na ASF.
Halman napisał/a:
mam kilka zasad; np nigdy nie skoczę na bungee...
Halman ty chyba ogólnie wiele nie robisz, po za siedzeniem na sadolu. Pojechałbyś na mazury....
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Te festyny itd kojarzą mi się tylko z naj🤬ymi cyganami do obsługi tego k🤬idołka, ze szczerzącymi się złotymi dwoma zębami na każdego bahora któremu stara dała przed chwilą 20 zł na spełnienie marzeń swojego życia.
którzy zdecydowali się na neutralność w dobie kryzysu moralnego.
podpis użytkownika
Najmroczniejsze czeluście piekieł zerezerwowane jest dla tych,którzy zdecydowali się na neutralność w dobie kryzysu moralnego.
skywalker75 napisał/a:
Żałuj, zobaczył byś trochę cywilizacji... A nie ciągle w tym swoim k🤬idolłku
Powiedz starej żeby interes zamknęła jak się nie podoba.
baronturbina napisał/a:
Ja tez. Nigdy nie pojadę na wakacje na Podlasie.
A mnie tam elegancko ugościli
Pyszny samogonik i świeże mięso po świniobiciu

Myślałem że kiedyś skoczę ..... Jednak sadol szybko mi te pomysły wybija z głowy
Dziękuje

podpis użytkownika
Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...