W.A.M - niewidomy raper przedstawia obraz do utworu "Kaleka czy pedał" Pozytywne nastawienie chłopaka
Przynajmniej znadzie prace w Polsce, w przeciwienstwie do calego sadistica (bo sa zdrowi).
Chodzilem z ziomkiem na uczelnie. Ma do siebie baardzo duzy dystans.
Konto usunięte
2013-12-08, 23:12
@czochu, do eldo prezidento mi brakuje
W ogóle to teraz w Polsce w podziemiu mega ewoluował trap, ale to zbyt ciężka bania na sadola

Metale byliby zniesmaczeni
Wszytko byłoby fajnie gdyby tego tłoka z korbowodem nie pakował od złej strony bloku... Na siłę pokazują, że wszystko umie. Ściema...
Konto usunięte
2013-12-08, 23:19
Cwaniak jeden

oślepił się zeby mieć wymowke do bycia pedalem
Konto usunięte
2013-12-08, 23:34
- ej W.A.M. cho zrobimy jakis ziomalski teledysk
- nie widze przeszkod
po zobaczeniu jego oczu wymiękłam
Na ch..j mu te okulary?
Konto usunięte
2013-12-09, 0:09
Tytuł jest absurdalny, jak niewidomego można nazwać pedałem? To tak jakby kota nazwać pedofilem, co zwierze ma do określenia płci niewiadomej, tak samo człowiek niewidomy do pedała, masakra, ogarnij się człowieku! Co ma piernik do wiatraka?
Konto usunięte
2013-12-09, 0:11
C🤬jowe. Słowa posklejane byle by się rymowało.
Konto usunięte
2013-12-09, 0:28
markop4321 napisał/a:
można cisnąć, koleś i tak nie przeczyta
Przeczyta. Jest coś takiego jak czytnik ekranu. Baa nawet korzystają ze smartphonów.
Pulkowniq napisał/a:
Tytuł jest absurdalny, jak niewidomego można nazwać pedałem? To tak jakby kota nazwać pedofilem, co zwierze ma do określenia płci niewiadomej, tak samo człowiek niewidomy do pedała, masakra, ogarnij się człowieku! Co ma piernik do wiatraka?
Oglądałeś filmik?
Eh.. było mnóstwo genialnych ślepych muzyków, którzy się nie rozczulali tak nad swoim losem.. po co o tym śpiewać.. gówno i tyle
1:35 na c🤬j przegląda menu?
Konto usunięte
2013-12-09, 2:20
mare30ks napisał/a:
k🤬a ile on tych fuch ma, sklada silniki, wyrywa zeby i co tam jeszcze
Może to BongMan? Chociaż na teledysku przy krabach nie pracował