👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:31
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pamiętajcie że to jest tęczowy Ryszard. Baluje na paradach równośli i dlatego nie głosuję na SLD

@Rafal1757
Zajebisty powód.
Każdy polityk jest oderwany od rzeczywistości. I ch*ja wiedzą jak żyją Polacy za marne tysiąc zł..
Zajebisty powód.
Każdy polityk jest oderwany od rzeczywistości. I ch*ja wiedzą jak żyją Polacy za marne tysiąc zł..

kolezanka nadaje sie do "ambitnych" filmow dla doroslych
chetnie bym zobaczyl jedna z takich produkcji z nia w roli glownej

Jak to było w kawałku Vavamuffin:
Jedni mówią na to ganja
inni mówią na to calli
inni znowu marihuana
a to poseł Ryszard Kalisz!
Jedni mówią na to ganja
inni mówią na to calli
inni znowu marihuana
a to poseł Ryszard Kalisz!

Koło Kalisza leży stara klisza - kiedyś wyczytane w książeczce z humorami jak internet kojarzył się z internatem i pijanymi studentami....

Koleś nie dość, że czerwony, to dodatkowo tęczowy. Na każdej paradzie dewiantów liże dupska Biedroniom...
No ale jest wyluzowany, na lemingów to wystarczy.
No ale jest wyluzowany, na lemingów to wystarczy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie