Jak dla mnie jeden z najlepszych w swojej klasie.
(te katanki są jednak lżejsze od swoich oryginalnych odpowiedników)
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mateo667 napisał/a:
Jak dla mnie jeden z najlepszych w swojej klasie.
znam lepszych
sadol.pl/gruby-amerykanski-ninja-vs-butelki-vt143972.htm
wolałbym miecze świetlne :<
konto usunięte
2012-11-28, 16:27
Ja bym zamiast takiego pokazu wolał zobaczyć takich dwóch kolesi, o podobnym stopniu władania tego typu bronią, na jakiejś choćby pokazowej walce.. to byłoby dopiero coś
Tyle ma to wspólnego z realnymi umiejętnościami posługiwania się kataną, co kozia rzyć z trąbką.
@ru_ziolo
wiedziałem, że to tutaj będzie
To nie są "katanki" tylko wakizashi. Ale widowiskowe, nie powiem, choć bardziej rozpatrywałbym to w ramach artystycznego przedstawienia niż pokazu umiejętności.
konto usunięte
2012-11-28, 17:52
To nie jest sukienka/spódnica, tylko hakama - takie zajebiście szerokie SPODNIE.
Już się zaczynałem martwić. A tu nagle końcóweczka pierwsza klasa. Leci piwo.
chciałęm tak samo skomentować jak kolega ru_zioło

za to piwo
Szacun dla faceta za godziny włożone w trening.
Ale i tak nie lubię gości, którzy multiplikują tylko elementy czysto komercyjny czyjejś kultury.
Polacy szablami i kopiami machają.
Japońcy katanami.
Araby bułatami.
Murzyni kijami, a cygani skarpetami z gruzem.
I taki jest porządek rzeczy.
konto usunięte
2012-11-28, 21:49
R🤬ałabym aż by mu się ostrze stępiło