~Saia, i jeszcze oryginalnych raybanów. Toż to 4 tysiące na tym stole się wala.
chciał sobie spokojnie przejść przez stół to mu jakiś baran okulary pod nogi rzuca
Ehh... Zmieniają w zależności w jakim otoczeniu żyją. Tj, kameleon żyjący tam gdzie jest las, torf i brązowo, będzie miał różne odcienie brązu, kameleon w zielonym środowisku, będzie zielony i nigdy nie zmieni koloru na czerwony, niebieski, brązowy czy jaki tam.
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Trzeba być ślepym żeby nie zauważyć że to FAKE, ale przyznać muszę że nieźle się typek postarał żeby go zrobić

Fajny filmik, ale komentarze jak zwykle ciekawsze
Muody1992 a może Twój kameleon jest made in China... sprawdzałeś metkę? Jak nie to sprawdź, może jest pod ogonkiem

zna ktoś tytuł piosenki ?
zna ktoś tytuł piosenki ??
Każdy o niej myśli, ale tylko ludzie wolni jej dokonują.
Ja jestem wolny."
zna ktoś tytuł piosenki ??
podpis użytkownika
"Zbrodnia to czyn nie idea.Każdy o niej myśli, ale tylko ludzie wolni jej dokonują.
Ja jestem wolny."
Zespół naukowców badał kameleona.
Postawili zatem zwierzę na czerwonym kawałku materiału
- w mgnieniu oka kameleon stał się czerwony.
Następnie, naukowcy postawili kameleona na żółtym kawałku
materiału - kameleon stał się żółty.
Podobne testy przeprowadzono dla materiałów o różnych kolorach
- zielonym, niebieskim, brązowym.
Na koniec eksperymentu naukowcy rozsypali kolorowe konfetti i postawili na nim kameleona.
Ku zdziwieniu naukowców kameleon westchnął ciężko, odwrócił łeb w ich stronę i powiedział:
- Weźcie wy się, k🤬a, ode mnie odp🤬lcie...
… sarkazmu się chwyta.
Postawili zatem zwierzę na czerwonym kawałku materiału
- w mgnieniu oka kameleon stał się czerwony.
Następnie, naukowcy postawili kameleona na żółtym kawałku
materiału - kameleon stał się żółty.
Podobne testy przeprowadzono dla materiałów o różnych kolorach
- zielonym, niebieskim, brązowym.
Na koniec eksperymentu naukowcy rozsypali kolorowe konfetti i postawili na nim kameleona.
Ku zdziwieniu naukowców kameleon westchnął ciężko, odwrócił łeb w ich stronę i powiedział:
- Weźcie wy się, k🤬a, ode mnie odp🤬lcie...
podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.

jonek00 napisał/a:
rzuć mu konfetti to go pop🤬li
Zespół naukowców badał kameleona. Postawili zatem zwierzę na czerwonym
kawałku materiału - w mgnieniu oka kameleon stał się czerwony.
Następnie, naukowcy postawili kameleona na żółtym kawałku materiału - kameleon stał się żółty. Podobne testy przeprowadzono dla materiałów o różnych kolorach - zielonym, niebieskim, brązowym. Na koniec eksperymentu naukowcy rozsypali kolorowe konfetti i postawili na nim kameleona. Ku zdziwieniu naukowców kameleon westchnął ciężko, odwrócił łeb w ich stronę i powiedział:
- Weźcie wy się wszyscy odp🤬lcie...