Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-02-25, 10:22 1
Świetna sprawa, do pierwszej rekonstrukcji acl, a prędzej czy później każdy tak kończy...
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-25, 10:43
asmag1 napisał/a:

@srasshole jakakolwiek aktywność jest dla idiotów, bo może stać się krzywda. Lepiej jest zachowawczo oglądać filmiki przed kompem. Boze, ale ze mnie pajac

no zgadzam się jesteś pajacem, pokaż mi gdzie napisałem, że jakakolwiek aktywność jest dla idiotów.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-25, 10:54
Które to imię, a które to nazwisko?
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-25, 10:58
Czuję sie taki zmotywowany... xD
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-25, 11:08
a teraz wyobraźcie sobie, że taki kolo kradnie babci torebkę i ucieka ... powodzenia w gonieniu człowieka pająka
Zgłoś
ChomikAdrian 2014-02-25, 11:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-25, 12:19
I pomyśleć, że ja też kiedyś się w parkour bawiłem z Kubą Adamowskim i ekipą na Grunwaldzkim. A teraz spasiona świnia jestem.
Zgłoś
Dalione 2014-02-25, 12:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
willoo 2014-02-25, 12:32
Daje piwo za nagrywanie na moim osiedlu - kozanów ! Pzdr 600 !
Zgłoś
PimpMyDick 2014-02-25, 13:20
O, typki spod galerii. Kojarzę mordeczki
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-25, 14:18
Zgłoś
drzewko_banzai 2014-02-25, 14:31
j2m2 napisał/a:

bardzo przyjemna muzyczka w tle, ktoś może kojarzy ten utwór?

Sprawdzenie informacji pod filmem na Youtube nie kosztuje wiele wysiłku i nie zajmuje więcej niż 10s
"OC & Apollo Brown - Just Walk" Proszę bardzo
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-25, 14:40
Zgłoś
cashec 2014-02-25, 16:17
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-25, 18:44
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem