Studenci z Ohio od 3 lat prowadzą kampanie przeciw poróżnieniu na tle rasowym. Szczególnie mowa tu o niesmacznych (wg twórców kampanii) strojach przygotowywyanych na helołin.
Oczywiście nie mogło obyć się bez odzewu internetowych mistrzów painta - prace te w komentarzu. Przykładowe obrazy z podstawowej kampanii:
(z ang: Jesteśmy kulturą nie kostiumem. To nie jestem ja i to nie jest w porządku.)2011
(z ang: Jesteśmy kulturą nie kostiumem. Ty nosisz kostium przez jedną noc, ja noszę piętno przez całe życie)2012
(z ang: Jesteśmy kulturą nie kostiumem. jeśli to jest tym jak widzi cię świat, to nie jest zabawne) 2013
podpis użytkownika
You're Never Fully Dressed Without a Smile
Konto usunięte
2013-12-29, 2:23
Tym którzy walczą o równość, tolerancje czy inne gówno chodzi tylko o jedno, żeby ktoś powiedział:
Bardzo mi wstyd, że jestem białym heteroseksualnym katolikiem który nikogo nie okradł ani nie zgw🤬cił. Będę siedział cicho i nie mówił nic o sobie bo to bardzo nietolerancyjne wobec tych którzy głośno się obnoszą ze swoją odmiennością.
qrwa nawet człowiek dildo jest !
czy jak napiesze "won stad" to dostane warna?
podpis użytkownika
Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczeniem.
czyli czekaj mam ZABRONIĆ komuś kto szanuje czy tam lubi Polskę przebierać się za polaka i żeby dawał wp🤬l ruskim, niemcom, szwedom i reszcie świata?
np tym 2 kitajcom co uwielbiają grom bo seals, sas i specnaz są przereklamowane
brytyjskim dzieciom przebierającym się za 303 i nasze SQ czy innym co lubią siać wp🤬l z piórami (czyt. husaria) czy też zakazać organizowania pancernej orgii pod grunwaldem ( tam zjeżdża prawie cała europa) bo jedni sie przebierają za naszych a inni za niemców
ahh i dzieciom pod monte cassino też trzeba zakazać obchodzenia rocznicy wyzwolenia
Konto usunięte
2013-12-29, 3:31
JEBAC ARABUSÓW I SUBKULTURY!
Konto usunięte
2013-12-29, 5:10
jak ich dorwą to chociaz materiał na sadistica będzie z obcinania głów ;o
Konto usunięte
2013-12-29, 9:09
Stereotypy nie wzięły się znikąd. Jak meksykanie mogą wypierać się sombrero, a murzyni śmigania w skórach? Przecież to SĄ elementy ich historii/kultury. Jak sz🤬i mogą zaprzeczać, że są terrorystami i lubią się rozj🤬 w tłumie, skoro tak jest .
No dziwne ze np. arab kojarzony jest z dynamitem i zapalnikiem. No k🤬a czego sie dziwia jak to prawda!
faktycznie stroje nie są śmieszne ani oryginalne. Dobrze, że ci od kampani sie postarali i w końcu jest sie z czego śmiać. Z ich idiotycznego bólu dupy. Proponuje, żeby biali wytoczyli kampanię przeciw murzynom za ich wielkie murzyńskie pały. Bo oni mają je na codzień and this is not funny
Nie no, dalecy mnie rozj🤬i.
Konto usunięte
2013-12-29, 13:08
To dowodzi jednemu, biali mają najlepsze poczucie humoru
Konto usunięte
2013-12-29, 14:39
Mnie też. Daleks are superior beings!