👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Adammm
Najgorzej jak idziesz z podpitymi koleżankami, które w dodatku zaczynają pyskować tym idiotom szukającym zaczepki. Mnie się to kiedyś zdarzyło kilka razy.
A co do filmiku to chłopcy muszą jakoś zaimponować koleżankom z gimnazjum, pokarzą im filmik, a one z zachwytu rozłożą nogi
Najgorzej jak idziesz z podpitymi koleżankami, które w dodatku zaczynają pyskować tym idiotom szukającym zaczepki. Mnie się to kiedyś zdarzyło kilka razy.
A co do filmiku to chłopcy muszą jakoś zaimponować koleżankom z gimnazjum, pokarzą im filmik, a one z zachwytu rozłożą nogi

Qwa jakim to ogranicznikiem trzeba być, żeby bić się za klub, jakikolwiek. Nie wiem czy oni jakieś kompleksy leczą czy też powodowane jest to brakiem mózgu, ale czy tak ciężko zrozumieć ze takie sprawy , który klub lepszy są załatwiane na boisku? Z drugiej strony ten kolo co popuścił to żałosny, ja rozumiem że mógł się bać ale jakaś godność trzeba mieć a nie na widok dresów rozluźniać zwieracze, zwłaszcza że widać było ze nic mu nie zrobili jeszcze.

Nie wiem kto to jest "prawdziwy" kibic. z tego co widze to kibicami sa same patologiczne swinie. Nawet j, polskiego nie znaja.

w każdym mieście dzieją się takie akcje, warszawa, łódź, trójmiasto, śląsk. a w krakowie jeszcze możesz dodatkowo nożem oberwać. grunt że chłopaczynie nic się nie stało
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie