Siemanko. Przedstawiam Wam Kanadyjską Jednostkę Specjalną JTF-2. Ta jednostka to zdecydowanie światowa czołówka a to jest krótki montaż z ich ćwiczeń.
[video]
[/video]
Enjoy !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-08-03, 17:35
ASG jest fajne, o ile ma się spoko ludzi do tego, a nie terminatorów (ci ktorzy graja/grali w asg wiedza co to znaczy)
Navy Seals Team Six właśnie uczyło się od francuskich(GIGN) i niemieckich(GSG-9) jednostek specjalnych i wyrośli na najbardziej kozacki zespół
to ty chyba nie widziałeś chłopaków z GROMu
Nic specjalnego, ladnie zmontowane.
konto usunięte
2013-08-03, 18:40
konto usunięte
2013-08-03, 18:55
kiepska gra kiepski team ;D
malinovyNR napisał/a:
SAS jest brytyjski. To pierwsza jednostka do zadań specjalnych na całym świecie. Ty masz na myśli foki (SEALS) albo Delta Force. I tak każdy wie że najlepszy na świecie jest GROM
byli, Medal Of Honor Warfighter
wiem że jest brytyjski źle mnie zrozumiałeś
konto usunięte
2013-08-03, 19:20
Szczerze mówiąc to teraz każda jednostka specjalna jest "światową czołówką" nawet oddziały specjalne milicji Gabonu na takich filmikach mogą pokazać prawie to samo co GROM, SAS czy inne komandosroki...
konto usunięte
2013-08-03, 21:37
GROM i tak najlepszy. Zaraz po nim Ruski Spetznaz
nagle każdy kto wrzuca jakąś wstawkę z jednostkami specjalnymi to dziwnym trafem każda to "światowa czołówka"...
konto usunięte
2013-08-03, 22:08
konto usunięte
2013-08-04, 0:51
Im więcej filmików z "ćwiczeń" tym bardziej pedalska jednostka.... ważne są wyniki prawdziwych akcji a nie wyreżyserowanych zabaw.