📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu

A jest tam pewnie mniej wypadków przez cały rok, jak u nas przez cały miesiąc ;d
A ile ciezarowek nie ma lusterek z prawej strony
Albo ma zlozone.
Sam duzo za kolkiem robie chociaz nie jestem zawodowym kierowca, ale na tej drodze bym nie wytrzymal. Nerwowo.

Sam duzo za kolkiem robie chociaz nie jestem zawodowym kierowca, ale na tej drodze bym nie wytrzymal. Nerwowo.

Nawet czołgiem bym chyba się srał jechać z tymi debilami po prostej autostradzie.

Nie dziwi was, że przez cały filmik słychać klaksony? W 4:04 dzięki temu czerwonemu zrozumiałem złotą zasadę panującą na indyjskich drogach: jak wyprzedzasz na oślep to trąbisz. Wtedy ci z naprzeciwka są czujni i choć droga kręta, to nie musisz przez zyliard kilometrów wlec się za jakąś ciężarówką. Proste? Proste. I działa.
BTW u nas mamy coś podobnego - trzeba trąbić kiedy omijamy przeszkodę przy słabej widoczności.
BTW u nas mamy coś podobnego - trzeba trąbić kiedy omijamy przeszkodę przy słabej widoczności.
Kurde no nie mogę pełnego odcinka znaleźć na yt - Da ktoś namiary ? Piwko za fatygę ;]

"Ice road truckers" polecam całe 5 sezonów. Lisa jest zajedwabista dupcia. ^^
Cytat:
Kurde no nie mogę pełnego odcinka znaleźć na yt - Da ktoś namiary ? Piwko za fatygę ;]
ot to? /watch?v=2jVGkLMmOW4
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie