📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszystkim niepokalanym nigdy nie posiadaniem biletu obrońcom uprzejmych, dobrych i wyrozumiałych kanarów szczerze życzę, aby padli ofiarą polowania na ludzi, jakie się w autobusach urządza. Polecam się wówczas tłumaczyć, przecież oni zawsze słuchają sensownych argumentów, wszak byle kogo się tam nie zatrudnia, prawda?
Jakby ta "kanarzyca" była ładną kobietą to pewnie ktoś by jej pomógł...

W sumie nie obchodzi mnie to.... nie mnie ciągnięto za włosy... :/

Ło Paaanie, ale flamewar...
W Rosji to kanar wylatuje z autobusu jak nie masz biletu.
W Rosji to kanar wylatuje z autobusu jak nie masz biletu.
kkkanibal napisał/a:
Niech moje milczenie będzie najlepszym komentarzem na Twoje mundrości![]()
PS. Błagam cie o jedno, nie miej dzieci. Oszczędź te niewinne stworzenia od swoich nauk i umiejętności wyciągania wniosków kto ile siedzi w internecie i tym, że pewnie tylko w internecie się udziela.
Fakt, że zabrakło Ci argumentów stanowczo poprawił mi humor

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie