Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
gimi84pl 2014-01-27, 23:55
pani Magda została podwójnie wyj🤬a

podpis użytkownika

jak by co, to ja nic nie wiem.
Zgłoś
stefan0987 2014-01-28, 0:16 1
brawo. dobry jest.
Zgłoś
speedster 2014-01-28, 0:43
@soqman to załóż k🤬a swoją firmę a skończ biadolić.Sam jesteś tępym c🤬jem i do tego nieporadnym życiowo.P🤬lony polaczek, który dzieli świat na gorszych od siebie i gorszych od siebie, bo lepszych.

podpis użytkownika

Ni hoooya!
Zgłoś
grooman 2014-01-28, 1:23 4
@soqman takie p🤬lenie bezrobotnego, ktoremu w zyciu sie nie udalo i wszedzie widzi problem. Jezeli ktos skonczyl szkole, ma doswiadczenie i pozwala sobie placic 1500 zl na reke to jego wybor. W zyciu trzeba sie cenic a nie zyc jak bydlo. Nie ma pracy? Wyksztalcony czlowiek sam ja tworzy. Najlatwiej oczywiscie siedziec na dupie i narzekac jak to jest zle a inni, w jego mniemaniu gorsi od niego maja lepiej. W dzisiejsztch czasach biznes mozna zrobic z niczego, nawet pieniadze nie sa potrzebne. Dziwne, ze tyle osob wybiera glodowe pensje u kogos na garnuszku.
Zgłoś
Majesty 2014-01-28, 1:40 1
K🤬a wiedziałem ze mieszkam w zły pionie
Zgłoś
orzech1991 2014-01-28, 3:07
czyżby nowe odkrycie?

podpis użytkownika

Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę
Zgłoś
x................r 2014-01-28, 8:35
skończcie p🤬lić głupoty o robocie i razem zażądajmy fotek tej dupeczki z filmiku
Zgłoś
M................W 2014-01-28, 9:07
Pełen profesjonalizm!
Zgłoś
Lemon19 2014-01-28, 10:23 2

podpis użytkownika

facebook.com/orzelczyreszkakraj
Zgłoś
m................s 2014-01-28, 10:54 2
@grooman zobaczymy jak bedziesz sie cenil jak skonczysz "elitarna" szkole, zalozysz rodzine i bedziesz musial gdziekolwiek zap🤬lac zeby wyzywic siebie i conajmniej zonke. sami specjlisci co sa pewni ze po studiach beda zarabiac 10tysi za sam fakt tego ze sa i laskawie moga popracowac
Zgłoś
nowynick 2014-01-28, 11:12 2
staż... szantażem zdobył staż.... k🤬a szantażem zdobył bezpłatny staż!
Zgłoś
m................1 2014-01-28, 12:06
Stażysta z wymaganymi językami, wyższym wykształceniem... i już nawet nie trzeba oglądać dalej aby było śmiesznie.

Swoją drogą, co to ma k🤬a być? Mike Lipiński? To już polskie "Michał" zbytnio się nie podoba, trzeba udawać takiego światowego gościa?
Zgłoś
c................6 2014-01-28, 12:51
Ta sekretarka Niby Nic Specialnego Ale Ma to cos Por🤬ał bym
Zgłoś
r................l 2014-01-28, 16:12
MaszAyahuaskę napisał/a:

K🤬a koleś to zagrał lepiej, niżby to zrobiło 90% obecnych "celebrytów". Piwo

dlaczego porównujesz kogoś kto dobrze coś zagrał do tzw celebrytów? wiesz kto to jest celebryta? <pytanie retoryczne>
Zgłoś
Dymekx 2014-01-28, 16:25
Widać, że stara dobra Polska szkoła aktorstwa. To co mi się podoba w Polskich filmach to właśnie zwyczajne dialogi, bo w tym byliśmy najlepsi. Kiedy gadało dwóch poważnych gości to zawsze sie odczuwało tą atmosferę jaka panuje w pomieszczeniu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie