pani Magda została podwójnie wyj🤬a
podpis użytkownika
jak by co, to ja nic nie wiem.
@soqman to załóż k🤬a swoją firmę a skończ biadolić.Sam jesteś tępym c🤬jem i do tego nieporadnym życiowo.P🤬lony polaczek, który dzieli świat na gorszych od siebie i gorszych od siebie, bo lepszych.
podpis użytkownika
Ni hoooya!
@soqman takie p🤬lenie bezrobotnego, ktoremu w zyciu sie nie udalo i wszedzie widzi problem. Jezeli ktos skonczyl szkole, ma doswiadczenie i pozwala sobie placic 1500 zl na reke to jego wybor. W zyciu trzeba sie cenic a nie zyc jak bydlo. Nie ma pracy? Wyksztalcony czlowiek sam ja tworzy. Najlatwiej oczywiscie siedziec na dupie i narzekac jak to jest zle a inni, w jego mniemaniu gorsi od niego maja lepiej. W dzisiejsztch czasach biznes mozna zrobic z niczego, nawet pieniadze nie sa potrzebne. Dziwne, ze tyle osob wybiera glodowe pensje u kogos na garnuszku.
czyżby nowe odkrycie?
podpis użytkownika
Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę
skończcie p🤬lić głupoty o robocie i razem zażądajmy fotek tej dupeczki z filmiku

@grooman zobaczymy jak bedziesz sie cenil jak skonczysz "elitarna" szkole, zalozysz rodzine i bedziesz musial gdziekolwiek zap🤬lac zeby wyzywic siebie i conajmniej zonke. sami specjlisci co sa pewni ze po studiach beda zarabiac 10tysi za sam fakt tego ze sa i laskawie moga popracowac

staż... szantażem zdobył staż.... k🤬a szantażem zdobył bezpłatny staż!

Stażysta z wymaganymi językami, wyższym wykształceniem... i już nawet nie trzeba oglądać dalej aby było śmiesznie.
Swoją drogą, co to ma k🤬a być? Mike Lipiński? To już polskie "Michał" zbytnio się nie podoba, trzeba udawać takiego światowego gościa?
Swoją drogą, co to ma k🤬a być? Mike Lipiński? To już polskie "Michał" zbytnio się nie podoba, trzeba udawać takiego światowego gościa?

Ta sekretarka Niby Nic Specialnego Ale Ma to cos Por🤬ał bym

MaszAyahuaskę napisał/a:
K🤬a koleś to zagrał lepiej, niżby to zrobiło 90% obecnych "celebrytów". Piwo
dlaczego porównujesz kogoś kto dobrze coś zagrał do tzw celebrytów? wiesz kto to jest celebryta? <pytanie retoryczne>