📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up proszę
Ups chyba coś pomyliłem trudno nie chcę mi się go już zmieniać.

Pleso93 napisał/a:
Przy waleniu puchną przedramię i triceps![]()
Ucz nas koksie.

konował napisał/a:
@up proszę
Obrazek

Bez sensu. Myślałem, że jakiś filmik z 1950, gdzie koleś ma smartfona i koszulkę z Neo z Matrixa, a tu takie coś. Za głupi jestem, żeby zrozumieć co ma przebranie się za postać z filmu do podróżowania w czasie.
Ja również nie rozumiem jakim cudem to ma tyle piwa, ale cóż...chyba już się zestarzałem i cieszą mnie inne rzeczy

DamianG napisał/a:
Śmierdzi ustawką na kilometr, ale internauci to jednak duża i głupia część społeczeństwa.
Nie śmierdzi ustawką - po prostu reportereczka była ignorantką i nie rozpoznała tej legendarnej już postaci

A co do Kapitana Jacka Sparrowa... Dobrze zagrany! Prawie jakbym Deppa widział!
Pleso93 napisał/a:
Przy waleniu puchną przedramię i triceps![]()
W dodatku lewej, a nie prawej ręki

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie