To z kacapa może wyrosnąć człowiek?
W takich warunkach jak większość ruskich mieszka to nie ma szans żeby z młodego kacapa wyrósł normalny człowiek.
I to jest prawdziwy tata a nie jak te pedałki co chodzą z dziećmi na plac zabaw i obiady gotują
I ty serio uwierzyłeś ojcu, który wolał chlać z żulami zamiast wyjść z tobą na spacer, czy zrobić ci coś do jedzenia że tak pedały robią?
Przecież pedały nie mogą mieć dzieci na szczęście 😁
Nie pomyślałeś debilu.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Mój ojciec pił, pił i nigdy mnie nie uderzył.
Postanowiłem bym innym człowiekiem.
Czyli ty bijesz dzieci? Wrzuć coś czasem na sadola.
podpis użytkownika
zmarnowałem 22 znakiW takich warunkach jak większość ruskich mieszka to nie ma szans żeby z młodego kacapa wyrósł normalny człowiek.
Srać na gówno
Jedynie podnosi mi się ciśnienie jak takie coś widzę, dzieci to dzieci i ich zadaniem jest latać z uśmiechem na gębach.
Jasne, i co jeszcze??
Może jeszcze bachory mamy na rękach nosić, co??

I ty serio uwierzyłeś ojcu, który wolał chlać z żulami zamiast wyjść z tobą na spacer, czy zrobić ci coś do jedzenia że tak pedały robią?
Przecież pedały nie mogą mieć dzieci na szczęście 😁
Nie pomyślałeś debilu.
Mój Tata gardził alkoholem w ogóle nie pił, ale nigdy by nie zabrał mnie na chustawki jak jakiś pedał, a od robienia posiłkówi bawieniu dzieci są kobiety
Mój Tata gardził alkoholem w ogóle nie pił, ale nigdy by nie zabrał mnie na chustawki jak jakiś pedał, a od robienia posiłkówi bawieniu dzieci są kobiety
Nie zabrał bo się ciebie wstydził. Mało który pokocha i wychowa jak swoje.
A jak matka zachorowała, albo rodziła brata to srałeś pod siebie, a potem to zjadałeś, bo tatuś nie jest od robienia jedzenia, bo to pedalskie 🤣
Nie zabrał bo się ciebie wstydził. Mało który pokocha i wychowa jak swoje.
A jak matka zachorowała, albo rodziła brata to srałeś pod siebie, a potem to zjadałeś, bo tatuś nie jest od robienia jedzenia, bo to pedalskie 🤣
Dwa browce postawione. Pięknie wyjaśniłeś brata Wacława, bo z takim pomyślunkiem to nie wróżę mu bycia dobrym ojcem 👍