Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu
Kara śmierci
konto usunięte • 2013-03-06, 11:39
Tragiczny finał poszukiwań uprowadzonego niemowlęcia. W chińskim mieście Changchun na policję zgłosił się mężczyzna, który dzień wcześniej ukradł samochód, a wraz z nim - dwumiesięczne niemowlę.

Fot. AFP

Ta sprawa poruszyła Chińczyków. Dwa dni temu mieszkaniec Changchun pozostawił przed sklepem samochód, a w nim dwumiesięczne dziecko. Policji tłumaczył, że wyszedł do sklepu "na chwilę", a dziecko pozostawił w aucie, bo obawiał się, że może się przeziębić.

Skradzionego samochodu i zaginionego dziecka jeszcze wczoraj szukało ponad 10 tysięcy policjantów oraz setki wolontariuszy. Wieczorem na policję zgłosił się mężczyzna, który ukradł samochód. Auto odnaleziono, ale na pomoc dziecku było już za późno.

Po kradzieży złodziej udusił niemowlę. Grozi mu za to kara śmierci.

Nie wiem jak Wy ale ja jestem zdania że każda k🤬a która działa w ten sposób powinna być powieszona .
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-07, 23:58
NSZowiec
proponowałbym głodzenie, albo ukręcanie głowy, byłoby taniej.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-08, 0:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
uszi 2013-03-08, 0:21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ddobry10 2013-03-08, 0:27
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-08, 0:28
NSZowiec napisał/a:

Powieszona, rozstrzelana, ścięta, zastrzyk z trucizną, kamieniowanie, krzesło elektryczne... Metod wykonania KS jest wiele. Jemu bym proponował krzesło

Heh, jak to czytam, to przypomina mi się fragment książki Tomasza Pacyńskiego, pod tytułem "Sherwood":

- Spokojnie - powtórzył. - Gisbourne, derkę! - rzucił, nie odwracając się.
- Szeryfie, po co? - zapytał stojący z tyłu hrabia, który przyglądał się z sadystycznym uśmieszkiem. - Dobić to ścierwo! Powiesić! Do lochu!
Szeryf delikatnie opuścił głowę Matcha na trawę. Wyprostował się niespiesznie, zmierzył Gisbourne'a przeciągłym spojrzeniem.
- Taką zalecasz kolejność, mój dobry hrabio? - zapytał. - Pozwolę sobie jednak zauważyć, że jeżeli najpierw dobijemy, a potem wrzucimy do lochu, to może wkrótce zacząć śmierdzieć...
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-08, 0:36
Zgłoś
krzyhhh 2013-03-08, 0:44 2
ciekawe, los 2 miesięcznego dziecka porusza całe chiny, w poszukiwania zaginionego niemowlaka włączona zostaje pokaźna ilość policjantów oraz wolontariuszy - zapewne nikt z tych ludzi nie chce, aby dziecku spadł choćby włos z głowy. dzieje się to w kraju, w którym oficjalnie wykonuje się 13 milionów aborcji rocznie.
daje do myślenia.
Zgłoś
Realbartu 2013-03-08, 2:09
Cytat:

ciekawe, los 2 miesięcznego dziecka porusza całe chiny, w poszukiwania zaginionego niemowlaka włączona zostaje pokaźna ilość policjantów oraz wolontariuszy - zapewne nikt z tych ludzi nie chce, aby dziecku spadł choćby włos z głowy. dzieje się to w kraju, w którym oficjalnie wykonuje się 13 milionów aborcji rocznie.
daje do myślenia.

Pewnie to temat zastępczy
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-08, 2:13
Dowcipniś.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-08, 2:37 1
Przecież to był tylko głupi bachor. Poważnie chcielibyście uśmiercić człowieka za zabicie jakiegoś niemowlaka?
Zgłoś
McSzczery 2013-03-08, 2:45
Loaloa napisał/a:

Przecież to był tylko głupi bachor. Poważnie chcielibyście uśmiercić człowieka za zabicie jakiegoś niemowlaka?

Jest ktoś za karą śmierci dla idiotów?
Zgłoś
kataqunis 2013-03-08, 3:11
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-08, 4:06
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-08, 9:26
Zgłoś
Rozowy_Zniwiarz 2013-03-08, 9:38
stawiam na garotę; piękna, acz zapomniana już kara - zetas ostatnio przypominają ją światu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem