Luis napisał/a:
e tam, dostał kopa w dupe. Jak stanie to się jądra unoszą.
kolejna laska z jajami (dosłownie)

dawaj fote na harda.

@Dildo Tak ,lepiej k🤬a ubrać się w bluzę JP i zgolić się na pałę żeby móc robić fisting głową -.- ,każdy ma inne poglądy więc :idźpanwc🤬j:
Cytat:
kazdy facet z długimi włosami to frajer i c🤬a
Prawda! Wiem po sobie...
to dziwne ? po kopniaku ta fajna blondynka zmieniła się w brzydkiego faceta...
Dildo, powiedz to szefowi gangu motocyklowego w twarz. Dla mnie osoby posługujący się nickiem oznaczającym gumowego penisa mają kompleks albo chcą sobie coś zrekompensować.
@Dildo,
szkoda, ze Ty jestes taka taka c🤬a, ze nawet nie masz jaj powiedziec tego komus w 'realu'.
wstaw filmik jak mowisz ten swoj tekst takim ludziom jak: Clay Guida, Kirkland Laing albo Andre Arlovski cwaniaku.
Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś, albo nie ..."
Jerome Le Banner
szkoda, ze Ty jestes taka taka c🤬a, ze nawet nie masz jaj powiedziec tego komus w 'realu'.
wstaw filmik jak mowisz ten swoj tekst takim ludziom jak: Clay Guida, Kirkland Laing albo Andre Arlovski cwaniaku.
podpis użytkownika
"... W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud.Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś, albo nie ..."
Jerome Le Banner

@Dildo racja, jak byłem młody to takich się z buta ciągnęło od razu na widok
Pamiętam te piękne chwile jak wpadaliśmy do meliny takich i robiliśmy im rozpiździec. I te śmieszne kasetki z brzdąkaniem i ryczeniem rozwalaliśmy.
Pamiętam te piękne chwile jak wpadaliśmy do meliny takich i robiliśmy im rozpiździec. I te śmieszne kasetki z brzdąkaniem i ryczeniem rozwalaliśmy.

@Pan Falus
Tobie pokemonie to się chyba bajki pomyliły, idź trollować na kozaczek.pl.
@Dildo
A tobie mama nie mówiła żebyś komputera nie włączał dopóki lekcji nie odrobisz?
@Dildo

Mad_Trucker napisał/a:
@Pan Falus
@Dildo
Co to za kozaczek.pl? Czy to forum dla długowłosych facetów?
C🤬j w dupę długowłosym, czyli gejom.

a tam p🤬licie, ten facet z długimi włosami jest fajny, ma ciekawe poczucie humoru ;D

po przeczytaniu wszystkich komentarzy mogę stwierdzić ,że na pewno wszyscy faceci z długimi włosami to napinacze.