👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:18

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Sessvisto napisał/a:
A tutaj w Polsce
![]()
Widać że przyjechali z całym zespołem.

jakie to wkurzające, te aranżacje... "the waaaaaaaaeeeaaaaeeeaaaeyyyyyyyyy....!"

fryca88 napisał/a:
No dobra,a gdzie cycki?
Zajrzyj pod koszulkę.

A ja zawsze myślałem, że w karaoke chodzi o dobrą zabawę, a nie popisy wokalne

Zly_wrecz_okropny napisał/a:
hahahah...not funny Czyżby normalne konto Linkka?
dawno cie nie było hejtusio

co tam w domu dziecka?
podłączyli na stałe internet czy wychowawca do kibla poszedł i zapomniał się wylogować?
Głupie pytanie, ale to jest "impreza" na żywo czy odcinek Klanu, koleś w czarnym to ewidentnie Maciuś

Mamy karaoke w hipermarkecie, ktoś dodał karaoke na mieście, to teraz czas na karaoke przy komputerze!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie