Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
j................o 2014-04-05, 16:12
Widzę, że "Dlaczego ja?" nawet już tam dotarło...
Zgłoś
l................9 2014-04-05, 16:27
J🤬 tych j🤬ych kakaowców nie sp🤬alają skąd przywędrowali razem ze swoimi chorobami j🤬e gowna
Zgłoś
l................6 2014-04-05, 18:51
film zj🤬y
Zgłoś
Zielonek92 2014-04-05, 22:05
Widziałem tą czarną świnie w innym odcinku jak wyskoczyła z 5 piętra,wyj🤬a sie,po czym wstała i ciągła swoją czarną dupe dalej
Zgłoś
R................x 2014-04-05, 22:42
ja p🤬le juz chyba kazdy program w USA jest rezyserowany lacznie z rzadem i polityka wewnetrzna jak i zagraniczna... i przyplywa to gowno do nas... jakim trzeba byc zjebem zeby mozg przyswajal tego typu rozrywke... i jak wpadam od czasu do czasu do starych i widze jak matka oglada TLC... niestety...
Zgłoś