Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tafeuszek 2019-05-09, 19:54 38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
laser81 2019-05-09, 20:25 1
nawet po jajach sie nie podrapie
Zgłoś
dexter164 2019-05-09, 20:43
Nie no litości,po co ta szopka z karate i kadłubkiem
Zgłoś
~_Yarko_ 2019-05-09, 21:25 6
"Pamiętam jak jakieś 18 lat temu zabezpieczałem imprezę dla niepełnosprawnych."..." (miałem 12 lat)"

To chyba organizatorzy byli niepełnosprawni umysłowo.
Zgłoś
Ronin69 2019-05-09, 21:29 6
Przypomniał mi się teraz Korwin jak mówił o niepełnosprawnych i paraolimpiadzie.
Zgłoś
Arathnmor 2019-05-09, 21:40 1
Musi pokonać jeszcze parę demonów by odzyskać resztę ciała ( Dororo, 2007)

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
Dżizas_kurde 2019-05-09, 22:10 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mazga50 2019-05-09, 22:22 29
Żałosne. Nikt się nie przejmuje uczuciami tych trzech dziewczyn, które naprawdę są dobre. Całą uwagę i splendor bierze na klatę kaleka, który nie robi nic prócz kilku ukłonów i jeżdżeniem tyłkiem po macie.
Dokąd ten świat zmierza?
Zgłoś
maciuch2 2019-05-09, 22:36 3
Zgłoś
Marcmich 2019-05-09, 22:58 2
Może zabić!
Zgłoś
mesjans 2019-05-09, 23:08 5
mazga50 napisał/a:

Żałosne. Nikt się nie przejmuje uczuciami tych trzech dziewczyn, które naprawdę są dobre. Całą uwagę i splendor bierze na klatę kaleka, który nie robi nic prócz kilku ukłonów i jeżdżeniem tyłkiem po macie.
Dokąd ten świat zmierza?

To akurat jest mniej żałosne bo te kobitki robią to świadomie pod niego. Będąc na jego miejscu nie chciałbym uczestniczyć w takich imprezach, Chyba że osoby byłyby w identycznym stanie fizycznym jak ja, wtedy byłaby jakaś może frajda. Świadomość tego że ktoś robi coś pode mnie by mnie zniechęciła. Wolałbym zagrać w szachy na kurniku.
Zgłoś
waldusreso 2019-05-09, 23:19 4
Czekam jeszcze jak ślepego zabiorą na strzelnicę, a głuchego na dyskotekę.....
Zgłoś
picolo 2019-05-09, 23:25 1
Zgłoś
pve11 2019-05-09, 23:26 5
Według mnie to jest poniżające dla osoby niepełnosprawnej. Ale jak słusznie zauważyli niektórzy, takie czasy. Bo przecież nikt by nie chciał być posądzony o mowę nienawiści gdyby powiedział komuś bez rąk że nie może grać w kosza.
Zgłoś
MyDreams 2019-05-09, 23:30 1
Mógł już wybrać coś w czym byłby lepszy i laski nie musiałby udawać. Nie wiem gra na fortepianie, skok o tyczce.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem