Dzielny kadłubek roznosi w pył trójkę przeciwników. Jak dla mnie przesada słaba próba pokazania udowadniania w zasadzie nie wiem czego
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:45
"Pamiętam jak jakieś 18 lat temu zabezpieczałem imprezę dla niepełnosprawnych."..." (miałem 12 lat)"
To chyba organizatorzy byli niepełnosprawni umysłowo.
To chyba organizatorzy byli niepełnosprawni umysłowo.
Przypomniał mi się teraz Korwin jak mówił o niepełnosprawnych i paraolimpiadzie.
Musi pokonać jeszcze parę demonów by odzyskać resztę ciała ( Dororo, 2007)
Żałosne. Nikt się nie przejmuje uczuciami tych trzech dziewczyn, które naprawdę są dobre. Całą uwagę i splendor bierze na klatę kaleka, który nie robi nic prócz kilku ukłonów i jeżdżeniem tyłkiem po macie.
Dokąd ten świat zmierza?
Dokąd ten świat zmierza?
mazga50 napisał/a:
Żałosne. Nikt się nie przejmuje uczuciami tych trzech dziewczyn, które naprawdę są dobre. Całą uwagę i splendor bierze na klatę kaleka, który nie robi nic prócz kilku ukłonów i jeżdżeniem tyłkiem po macie.
Dokąd ten świat zmierza?
To akurat jest mniej żałosne bo te kobitki robią to świadomie pod niego. Będąc na jego miejscu nie chciałbym uczestniczyć w takich imprezach, Chyba że osoby byłyby w identycznym stanie fizycznym jak ja, wtedy byłaby jakaś może frajda. Świadomość tego że ktoś robi coś pode mnie by mnie zniechęciła. Wolałbym zagrać w szachy na kurniku.
Czekam jeszcze jak ślepego zabiorą na strzelnicę, a głuchego na dyskotekę.....
Według mnie to jest poniżające dla osoby niepełnosprawnej. Ale jak słusznie zauważyli niektórzy, takie czasy. Bo przecież nikt by nie chciał być posądzony o mowę nienawiści gdyby powiedział komuś bez rąk że nie może grać w kosza.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie