Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dalione 2012-04-17, 21:29 16
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-17, 21:35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
macleod 2012-04-17, 22:35 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
taziu 2012-04-17, 22:44 3
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-17, 23:52
Pewnie się tego spodziewał, ale i tak kozak ;]
Zgłoś
Bendar 2012-04-17, 23:54 1
@Dalione jeden z moich ulubionych klasyków.
Zgłoś
gieno1 2012-04-18, 0:22 1
"bo kobieta myślała"-że co???????????
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-18, 0:27 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-18, 7:59 2
Geniusze od siedmiu boleści. Nikt z Was nie zauważył, że babka szła przejściem dla pieszych a po drugie karetka nie jechała na sygnale?! Ewidentna wina kretyna z karetki.
Zgłoś
taziu 2012-04-18, 10:38
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-18, 10:53
@up macleod

Niezle wnioski wyciagles Ale skad wiesz czy ona przypadkiem niema kogos kto ma duzego albo ze nawet jak jej sie chce r🤬ac to wybiera odpowiedniego pana ( a takimi jak ty czyli malymi fiutkami gardzi ) i wez pod uwage ze jak kobiecie sie chce r🤬ac to ona wybiera a faceci z malymi palami sa skazani na straty dlatego pewnie Ciebie to tak zabolalo Uwazasz ze jestem gejem bo mam odmienne zdanie i nietylko geje sa dobrymi przyjaciolmi kwestja podejscia, a co do wysmiewania sie co innego smiac sie z sytuacji a co innego z kobiety. Jesli dla ciebie slowa zamnknij p🤬de sa wyrazami szacunku i milosci to nie chce wiedziec skad wzioles sobie swoja panne.

Ty tez zbytnio rycerski nie jestes ale moglbym sie zalozyc o flache ze tu piszesz co innego a w realu inaczej wypowiadasz sie o kobietach kiedy one sa obok.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-18, 10:58
Ale jakby ją jebną to by i od razu zabrał
Zgłoś
Stranuh 2012-04-18, 11:21 1
Zgłoś
macleod 2012-04-18, 12:31
chinchil napisał/a:

@up macleod

Niezle wnioski wyciagles Ale skad wiesz czy ona przypadkiem niema kogos kto ma duzego albo ze nawet jak jej sie chce r🤬ac to wybiera odpowiedniego pana ( a takimi jak ty czyli malymi fiutkami gardzi ) i wez pod uwage ze jak kobiecie sie chce r🤬ac to ona wybiera a faceci z malymi palami sa skazani na straty dlatego pewnie Ciebie to tak zabolalo Uwazasz ze jestem gejem bo mam odmienne zdanie i nietylko geje sa dobrymi przyjaciolmi kwestja podejscia, a co do wysmiewania sie co innego smiac sie z sytuacji a co innego z kobiety. Jesli dla ciebie slowa zamnknij p🤬de sa wyrazami szacunku i milosci to nie chce wiedziec skad wzioles sobie swoja panne.

Ty tez zbytnio rycerski nie jestes ale moglbym sie zalozyc o flache ze tu piszesz co innego a w realu inaczej wypowiadasz sie o kobietach kiedy one sa obok.

1. Wybacz, ale średnio interesuje mnie przekomarzanie się z tobą kto ma jakie fiutki. Poziom późnej podstawówki i wczesnego gimnazjum .
2. Nigdzie nie stwierdziłem, ze jesteś gejem .
3. Nic mnie nie zabolało.
4. Słowa "zamknij p🤬dę" nie są mojego autorstwa, więc nie wiem dlaczego odnosisz je jako kontr-argument w stosunku do mnie . Poza tym nie wyczuwasz ironii zawartej w tej wypowiedzi.
5. I powtórzę - moje poglądy, że kobiety są głupie na swój sposób, nijak mają do szacunku czy miłości w stosunku do nich - jedno nie wyklucza drugiego. A powiem więcej - może właśnie za to je kocham

To tyle. Bez odbioru
Zgłoś
necrosodomizer 2012-04-18, 17:14
Wina gościa z karetki. Nie wiem kiedy robiliście prawko że tego nie wiecie ale on by je stracił gdyby była tam policja.
Ona weszła bo się gość zatrzymał, więc reszta samochodów miała obowiązek też się zatrzymać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem