Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
kariera w modelingu
marna • 2012-07-03, 15:52
całkiem ciekawa kampania społeczna.

podpis użytkownika

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-04, 20:21
rzygac mi sie chce
Zgłoś
Ronoaro 2012-07-04, 20:30 1
Wzieliby się do roboty, a nie czatowali na paczki żywnościoe UNICEFu czy innego ż🤬dowskiego gówna. K🤬a ludzie w trójkącie somalijskim jest 10 milionów ludzi w obozach dla uchodźców, bez pomocy z zewnątrz w przeciągu miesiąca mamy 5 milionów murzynów mniej. Oni żyją od kilkunastu lat tylko z momocy państw europejskich, USA i innych organizacji. Paranoia.

podpis użytkownika

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra C🤬ki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
Admirał 2012-07-04, 20:36
Dali w XIX murzynom broń palną i jest co jest.
Zgłoś
adiemus36 2012-07-04, 20:39
Ale fakt jest faktem - dopóki "biały człowiek" nie dał murzynom zasmakować lenistwa w postaci paczek itd itp, to jakoś ten kontynent(najstarszy bądź co bądź) sobie radę dawał. A teraz co? Zapomnieli k🤬a jak się ziarno sieje ? Jak się trzodę hoduje ? P🤬lenie panie, p🤬lenie.
Zgłoś
rosiaktnt 2012-07-04, 22:17 1
marnotrawna napisał/a:

swoją drogą ciekawe ile kasy kosztowała ta reklama i ile za tę kasę można by kupić i pomóc

odpowiedź dopasowana do nicku
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-04, 22:38
mnie intryguje, kto baba kto chłop, są identyczni, a róznice kwestia farby i pędzla
Zgłoś
ramiltor 2012-07-04, 22:46
marnotrawna napisał/a:

swoją drogą ciekawe ile kasy kosztowała ta reklama i ile za tę kasę można by kupić i pomóc

cały problem tkwi w tym że ci ludzie nie potrzebują zadnej pomocy, a takze nie potrzebuja zadnych reklam, coca coli i innych gowien naszego swiata codziennego.
Cywilizacja, która wkracza w te rożne plemiona niszczy ich kulturę i niezależność.

P.S. nie wiem czym ta reklama miała trafić do klienta, bo jak kontrowersją to wyszła z tego kupa
Zgłoś
malpigaj80 2012-07-04, 23:23
nie lubię reklam
Zgłoś
shin69 2012-07-04, 23:47
To przebierańcy, prawdziwi by chcieli te torebki i inne perfumy op🤬lić, bo taki głód tam panuje :E
Zgłoś
marcinsud 2012-07-05, 1:41
@wroneq W każdym pubie 5 euro lub funtów lub więcej kosztuje na zachodzie do którego nam tak śpieszno We Francji jakieś c🤬jowe piwo kosztuje 2 E w sklepie, tyle samo flacha winiacza. Co prawda przeliczając na zarobki to i tak ułamek godziny pracy, nie jak u ans, dla niektórych piwo w polskim pubie = godzina roboty.
Zgłoś
Mentorstajl 2012-07-05, 22:13
swoją drogą to te piwo drogie coś,tam to dopiero kryzys...
Zgłoś