👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nastuh napisał/a:
Koment tak dobry jak pierogi wołyńskie. Polecam przepis.
Lepsza surówka buczyńska z 400 warzyw

podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
uważaj żeby cie przypadkiem kierownik nie wypatrzył na monitoringu śmieszku

Bartvons napisał/a:
Brawo geniuszu
Skąd ta sraka na Ukraińców? Naprawde polaczki potrzebuja gardzić ukraincami żeby poczuć sie od kogokolwiek w europie lepszymi? Żałosne
Nie wiedzą, co wyprawiali Polacy swojego czasu w Austrii i w Niemczech.
A mnie ich trochę szkoda bo niedługo będą u nas wyłapywani przez hyclów Zelenskiego i kierowani do utylizacji na froncie XD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie