nastuh napisał/a:
Koment tak dobry jak pierogi wołyńskie. Polecam przepis.
Lepsza surówka buczyńska z 400 warzyw

podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
uważaj żeby cie przypadkiem kierownik nie wypatrzył na monitoringu śmieszku

PentagramOdDiabła napisał/a:
Nie żebym bronił czy coś, żeby mi tu zaraz jakiś ekspert nie pojechał od ruskich onuc... Ale z tymi szyldami nie chodzi przypadkiem o perspektywę z jakiej zrobione jest zdjęcie?
Pozdro dla kumatych.. zresztą w c🤬ju to mam.
Brawo geniuszu
Skąd ta sraka na Ukraińców? Naprawde polaczki potrzebuja gardzić ukraincami żeby poczuć sie od kogokolwiek w europie lepszymi? Żałosne
Bartvons napisał/a:
Brawo geniuszu
Skąd ta sraka na Ukraińców? Naprawde polaczki potrzebuja gardzić ukraincami żeby poczuć sie od kogokolwiek w europie lepszymi? Żałosne
Nie wiedzą, co wyprawiali Polacy swojego czasu w Austrii i w Niemczech.
A mnie ich trochę szkoda bo niedługo będą u nas wyłapywani przez hyclów Zelenskiego i kierowani do utylizacji na froncie XD
Bartvons napisał/a:
Brawo geniuszu
jak tam k🤬a ukraińskie zboże i pozew? jakoś nie mogę znaleźć ani jednego postu na ten temat bo w większości liżecie kakaowe oko upadlińców waszych braci razem z tą przyj🤬ą administracją tej strony XDDD, naprawdę mi was nawet nie żal, daliście się wyj🤬 w odbyt słupem od znaku drogowego "w imię wolności naszej i waszej", gardzę wami j🤬e odpady
Sadol obecnie to jakaś parodia i portal dla pedałów. Zdjęcia i filmiki z kraju tych ludobójców nie wolno komentować. Jebć ukraine to wrogi nam kraj, a mało tego rzydow też nie można komentować a oczywiście, że do gazu. Co się stało z tym portalem co za cwle go mają...