Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sytuacja z dzisiaj.

Otóż idziemy sobie z kumplem do bankomatu, aby wypłacić kase na piwko. Gdy już byliśmy z 20 metrów od bankomatu, jakiś koleś podjechał golfem, zaparkował na przejeździe na parkingu, wysiadł szybko z golfa, i ze słowami na ustach "hehe c🤬j wam w dupę" wj🤬 nam się na bankomat przed samym nosem. Ja z kumplem z podejściem, że nie ma co się użerać z debilami stoimy sobie spokojnie, patrzymy a ten zaczyna nap🤬lać w bankomat
okazało się że jest zepsuty i typowi kartę wcięło.
Pośmialiśmy się z typa i poszliśmy szukać innego hajsomatu.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-27, 9:20
I jak w tym kraju ma się coś zmienić. Ktoś życzy Ci c🤬ja do dupy, a Ty nie reagujesz...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-27, 9:33 2
K🤬a dwóch typów na jakąś cipę w golfie i pozwala się obrażać.
Tu już nawet nie chodzi o żadne napinanie, ale ja p🤬lę, są jakieś granice. Wystarczyło sie pedałowi odgryźć czymś podobnym i na tym samym poziomie, jak zasapie i podejdzie to nap🤬lać. Czego się boisz? To k🤬a jak ty chcesz się bronić w razie ataku np. naj🤬ego idioty? Jak obroniłbyś swoją dziewczynę (czyli w tym przypadku kolegę) jakby było trzeba? Lecąc na sadistica i mówiąc, że wolisz być miejską p🤬deczką? K🤬a synu.
Zaraz się dowiemy, że kierowca golfika miał 2 metry wzrostu i szerokości w barach, a dłonią zgniótł bankomat i wyleciała forsa. A jakbyście zasapali to pewnie miał cztery noże i dwie klamki, a w aucie czekało 12 kumpli.
Nie każę wam napadać k🤬a na normalnych ludzi, tylko się BRONIĆ.
Pewnie pokazałeś mu faka jak odjechał, nie?
Zgłoś
Małolata 2013-12-27, 11:32
606 napisał/a:

K🤬a dwóch typów na jakąś cipę w golfie i pozwala się obrażać.
Tu już nawet nie chodzi o żadne napinanie, ale ja p🤬lę, są jakieś granice. Wystarczyło sie pedałowi odgryźć czymś podobnym i na tym samym poziomie, jak zasapie i podejdzie to nap🤬lać.

Dokładnie jak w przedszkolu i w pierwszych klasach podstawówki! Bo on mnie wyzwał, to ja go też MUSZĘ! W pierwszych, bo byłam kiedyś na zielonej szkole z trzecioklasistami i oni już zachowywali się doroślej "bo widzi pani, w każdej klasie musi ktoś taki być" "trzeba to ignorować" - taki przykładowe reakcje była na prowokującego dzieciaka, zamiast się z nim wyzywać. A to tylko 10 latki.

podpis użytkownika

"Ty jesteś księżniczką, ciebie się nie r🤬a, ciebie się kocha"
Zgłoś
damian212 2013-12-27, 11:55 1
K🤬a czy wy jestescie jebnieci, jemu chodzilo ze mial mine mowiaca "c🤬j wam w dupe" a nie ze tak powiedzial... I co mieli mu k🤬a odpowiedziec "tobie tez"? Troche logiki k🤬a, poza tym wiesniaki byly, sa i beda.
Zgłoś
wowku 2013-12-27, 19:39 1
@RafalPL to że ja mam kolegów a Ty nie, to nie znaczy że ja jestem pedałem a Ty nie.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-28, 0:40
damian212 napisał/a:

mial mine mowiaca "c🤬j wam w dupe" a nie ze tak powiedzial...

"ze słowami na ustach "hehe c🤬j wam w dupę""

Może miał napisane słowa na tych ustach?
Zgłoś
tranzystor 2013-12-28, 23:55
606 napisał/a:

Może miał napisane słowa na tych ustach?

Nie, miał na pewno to wytatuowane na wardze

Zgłoś