👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
edziu a co innego mozna im zrobic? jakies sugestie? zadzwonic na policje?

Te pojazdy mają wbudowane kamerki monitorujące na twardy dysk...hahaha.

szkoda, że nie naklejone na klapce od wlewu paliwa, może by nie zauważyli

Nie wiem, skąd to przeświadczenie, że ten co wrzuca materiał jest jednocześnie jego autorem.
Gdybym był autorem, napisałbym "materiał własny". Gdybym był autorem a byłoby to idiotyczne, to bym nie wrzucał a przynajmniej się nie chwalił. Zdjęcie pochodzi z pewnego fanpage'a na facebooku a wykonano je prawdopodobnie we Wrocławiu.
Gdybym był autorem, napisałbym "materiał własny". Gdybym był autorem a byłoby to idiotyczne, to bym nie wrzucał a przynajmniej się nie chwalił. Zdjęcie pochodzi z pewnego fanpage'a na facebooku a wykonano je prawdopodobnie we Wrocławiu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie