📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:49

ojoj jaka afera
Kiedy pracowałem w Pogotowiu kierowcy w uzasadnionych przypadkach stawiali karetkę tam gdzie było nam akurat potrzeba. Ile się nieraz musieli nasłuchać od aktywu emeryckiego, że zakaz, trawnik wąsko itp. To samo z radiowozem; jeśli stoją nieprawidłowo po buda z kebabami - tępić jak najbardziej ale podczas kiedy ktoś czeka na wezwany patrol raczej ciężko szukać miejsca. Jak wyglądają i ile jest miejsc do parkowania na naszych blokowiskach chyba wiemy wszyscy
Kiedy pracowałem w Pogotowiu kierowcy w uzasadnionych przypadkach stawiali karetkę tam gdzie było nam akurat potrzeba. Ile się nieraz musieli nasłuchać od aktywu emeryckiego, że zakaz, trawnik wąsko itp. To samo z radiowozem; jeśli stoją nieprawidłowo po buda z kebabami - tępić jak najbardziej ale podczas kiedy ktoś czeka na wezwany patrol raczej ciężko szukać miejsca. Jak wyglądają i ile jest miejsc do parkowania na naszych blokowiskach chyba wiemy wszyscy
ojj, reakcja byłaby o wiele ciekawsza niż sam temat.
swoją drogą ciekaw czy choć odrobinę któremuś wstyd było
swoją drogą ciekaw czy choć odrobinę któremuś wstyd było
Przyjechali na wezwanie, nie było miejsca do zaparkowania to gdzie mieli stanąć??

Doran napisał/a:
Aż żałuje, że nie widziałem ich reakcji
To trzeba było poczekać. Ale zapewne jak oni to znaleźli to dla bezpieczeństwa i ze strachu wyjechałeś z kraju.

Nawet jeśli mieli interwencje to mogli bez problemu zaparkować tak, żeby zostawić 1,5m przejścia na chodniku - inne samochody tak parkują w tym miejscu i jakoś nie ma problemu z przejściem czy przejazdem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie