Znajomy znajomego musiał interweniować po tym, jak pan z tego srebrnego samochodu zaparkował mu na podjeździe któryś raz z kolei.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:36
I co? Da się bez niszczenia, rysowania, sprayowania fury? Da się! Piwko dla człowieka z Toyoty. Zastanawiam się, czy moje, już niedługo trzynastoletnie, clio dałoby radę
primex napisał/a:
U mnie pod domem robią to samo. Chyba zastosuje podobną metodę
Mam nadzieje, że 2.5 V6 wystarczy do wyszarpania jakiegoś paścia
Przykro mi ale tico nie mają takich silników
Zaje..ście! i jeszcze mógł mu powietrze spuścić jak to dobrze mieć kolegę kolegi o znajomego haha:)
no i bardzo dobrze, że pan ze srebrnego pokazał panu ze srebrnego, że tak nie wolno
To źle myślisz, bo w takiej sytuacji liczy się moment obrotowy. Co z tego, że będziesz mieć masę, jeśli nie masz momentu, żeby to pociągnąć? Myślę, że w tym przypadku Audi Q7 3.0 TDI dałoby radę.
myślę, że większość podpowiadających co trzeba zrobić kierowcom, którzy zastawiają wjazd na cudze posesje, wylewa swoje smutki. Sami tak nie mogą i nigdy tak nie zrobią. Są ciapkami, którzy zgodnie z prawem nie wezwą nawet policji, bo boja się ją wezwać. A chcąc żyć w zgodzie z naszymi rodakami, choćby popełnili tak uciażliwe wykroczenie, nie należy uciekać do samosądów.
W ukazanej na filmie sytuacji właściciel ciągnionego auta zgłasza na 997, że dochodzi do próby zaboru mienia znacznej wartości. Milicja interweniuje, itd. itd. -- . Kto dostanie w ucho?? No tak, też tak myślałem.
W ukazanej na filmie sytuacji właściciel ciągnionego auta zgłasza na 997, że dochodzi do próby zaboru mienia znacznej wartości. Milicja interweniuje, itd. itd. -- . Kto dostanie w ucho?? No tak, też tak myślałem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie