Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Karny kutach level 99999
Mizantrop • 2012-12-20, 18:52
Znajomy znajomego musiał interweniować po tym, jak pan z tego srebrnego samochodu zaparkował mu na podjeździe któryś raz z kolei.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
camson 2012-12-20, 21:30
a na koniec jeszcze liścia na otrzeźwienie dla parkingowej piczy!
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-20, 21:53
I co? Da się bez niszczenia, rysowania, sprayowania fury? Da się! Piwko dla człowieka z Toyoty. Zastanawiam się, czy moje, już niedługo trzynastoletnie, clio dałoby radę
Zgłoś
Jacek86s 2012-12-20, 21:56 4
primex napisał/a:

U mnie pod domem robią to samo. Chyba zastosuje podobną metodę Mam nadzieje, że 2.5 V6 wystarczy do wyszarpania jakiegoś paścia

Przykro mi ale tico nie mają takich silników
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-20, 22:09
Zaje..ście! i jeszcze mógł mu powietrze spuścić jak to dobrze mieć kolegę kolegi o znajomego haha:)
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-20, 22:25
@2x up a ja myśle że bardziej od silnika to się liczy masa
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-20, 22:30
nie mogli go troszkę przeturlać?
Zgłoś
Kaprys 2012-12-20, 23:19 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
OneTime 2012-12-20, 23:38 2
Zajebisty kulig, tylko stary chyba z sanek spadł.
Zgłoś
Coby 2012-12-20, 23:55
no i bardzo dobrze, że pan ze srebrnego pokazał panu ze srebrnego, że tak nie wolno
Zgłoś
Plonek 2012-12-21, 0:52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sobanek 2012-12-21, 1:10
To źle myślisz, bo w takiej sytuacji liczy się moment obrotowy. Co z tego, że będziesz mieć masę, jeśli nie masz momentu, żeby to pociągnąć? Myślę, że w tym przypadku Audi Q7 3.0 TDI dałoby radę.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-21, 21:51
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-22, 16:42
myślę, że większość podpowiadających co trzeba zrobić kierowcom, którzy zastawiają wjazd na cudze posesje, wylewa swoje smutki. Sami tak nie mogą i nigdy tak nie zrobią. Są ciapkami, którzy zgodnie z prawem nie wezwą nawet policji, bo boja się ją wezwać. A chcąc żyć w zgodzie z naszymi rodakami, choćby popełnili tak uciażliwe wykroczenie, nie należy uciekać do samosądów.
W ukazanej na filmie sytuacji właściciel ciągnionego auta zgłasza na 997, że dochodzi do próby zaboru mienia znacznej wartości. Milicja interweniuje, itd. itd. -- . Kto dostanie w ucho?? No tak, też tak myślałem.
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2012-12-22, 20:01
jest kosz z czerwonego krzyża :d
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem